Συντονιστής: Geochr

iraklisvel έγραψε:Ναι έχω πρόβλημα με το 9.04 αλλά δεν είναι θέμα έκδοσης, και σε προηγούμενα είχα θέμα - με τους οδηγούς κάρτας γραφκών πχ.
Το Fedora..3 ήταν μαζί με το SuSE οι πρώτες μου διανομές.
Για τα κολλήματα που έχω με το δικό μου σύστημα, άνοιξα νέο νήμα εδώ.
viewtopic.php?f=37&t=6403

onslaught έγραψε:Η πρώτη μου επαφή με το Linux ήταν λιγο πριν το 2000(αν θυμάμαι καλά). Από τότε έως 2008 μόνο M$! Λόγος ήταν γιατί δοκίμαζα κάτι που κανείς δε μου είχε μιλήσει για αυτό, δεν μπορούσε να με στηρίξει κανείς και επειδή ποτέ δε κατάφερα να δουλέψω τον Η/Υ όπως έπρεπε. πχ. χάλια απεικόνιση οθόνης, απο εφαρμογές, μόνο οτι είχε η διανομή, μιας και ποτέ δε δούλεψε το μοντεμ(είχα δοκιμάσει και το Madrake 10 cooker
)
Λειτουργικό = Πρόγραμμα το οποίο θα αναλάβει τη διαχείριση του υλικού του η/υ και θα δώσει στο χρήστη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει διάφορες εφαρμογές καθώς και να προσθέσει δευτερεύων υλικό και λογισμικό. Ε, τοτε δεν έκανε αυτό που, κατα τη γνώμη μου, προοριζόταν να κάνει και σαν μικρό παιδί που ήμουν απογοητεύτηκα και γύρισα ξανά σε "μπλε φόντο" με Ms windows.
Για μένα το ubuntu και MS windows είναι λειτουργικά που απευθύνονται σε διαφορετικούς χρήστες με διαφορετικές ανησυχίες.
Αν και τα πράγματα έχουν αλλάξει πλέον, η πηγή των προβλημάτων είναι ίδια.
Off topic:
φίλος: -πήρα το LG arena και εχει ενα πρόγραμμα που μου είπαν οτι περνάς τις φωτογραφίες και τους τηλ. αριθμούς στον υπολογιστή, αλλα επιδή δε ξέρω πως λειτουργεί και φοβάμαι μη το χαλάσω, μπορείς σε παρακαλώ να το βάλεις μια στο δικό σου, για να μου το δίξεις?
(εχω Ubuntu 9.04) -[Απαντήστε εσεις]

iraklisvel έγραψε:Ναι έχω πρόβλημα με το 9.04 αλλά δεν είναι θέμα έκδοσης, και σε προηγούμενα είχα θέμα - με τους οδηγούς κάρτας γραφκών πχ.
Το Fedora..3 ήταν μαζί με το SuSE οι πρώτες μου διανομές.
Για τα κολλήματα που έχω με το δικό μου σύστημα, άνοιξα νέο νήμα εδώ.
viewtopic.php?f=37&t=6403