ΑΡΧΙΚΑ εστειλα p.m σε συντονιστικο μελος του forum για να του περιγραψω το προβλημα μου... το μνμ :
γεια σου nisok στελνω μνμ..γιατι αντιμετωπιζω και ενα προβλημα εχω ubuntu ultimate 2.2 και το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο ενα update ασε που χαθηκαν καμποσες εφαρμογες που ειχε προεγκατεστημενο το συστημα χαθηκε και το εικονιδιο του ασυρματου δικτυου!!!!!!!!!1δεν μπορω να το βρω με τπτ...το to network manager einai kanonika ekei εαν πατησω δεξι κλικ λεει οτι ειναι ενεργοποιημενη η δικτυωση!!!!αλλα μονο αυτο!δοκιμασα να εγκαταστησω τον driver για την καρτα ασυρματου δικτυου και να την απενεργοποιησω με επανεκινησεισ και τετοια αλλα τπτ...ethernet δεν εχω και δεν θα εχω για λιγο καιρο....εαν ξερεις την λυση και μπορεις να με βοηθησεις θα το εκτιμουσα...
παναγιωτης!
δοκιμασα επισης και αλλη εφαρμογη για τα ασυρματα δικτυα το wifi-radar αλλα αυτη η εφαρμογη δεν ανοιγει ΠΟΤΕ!!!για να βοηθησω πιο πολυ αυτο που εκανα αρχικα ειναι να καθαρισω λιγο το pc με το janitor tool καπως ετσι το λενε..μετα μου απεγκατασταθηκαν το θεμα του ultimate 2.2 καθως και προγραματα του...μετα αφου ΕΙΧΑ ιντερνετ ακομα me to ultramatix περασα το θεμα που 8α μπει στο ubuntu 2.3..και τωρα εχω μονο αυτο το θεμα!και ΔΕΝ ΕΧΩ το 2.2.αυτα!