vagrale13 έγραψε:Οποιος μπορει ας μπει στο pc μου,ας μου κλεψει τα pass μου......αν καποια στιγμη το καταφερει ......
απλα θα του πω ...... μπραβο του!!
Εσενα μπορει να μην σε ενδιαφερει η ασφαλεια σου... αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερει και τους αλλους εδω μεσα... απο την στιγμη που εκανες το post (οπως και το αλλο με τα password) παρακινεις και τους υπολοιπους να κανουν το ιδιο. Εννοειτε πως ο καθενας αποφασιζει μονος του για το αν θα μπει τελικα στην εν λογω ιστοσελιδα η μη... το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ειναι ολοι οι χρηστες ενημερωμενοι ή "ψαγμενοι" με τα θεματα ασφαλειας στο internet.
vagrale13 έγραψε:Δεν αναγκασα κανεναν να μπει να κανει το test ........ οποιος θελει απλα το κανει
Ο χρηστης που εχει αγνοια του θεματος, δυστυχως δεν εχει το δικαιωμα της επιλογης (να μπει η οχι) γιατι πολυ απλα... δε ξερει τι μπορει να παθει. Γι' αυτο εκανα το προηγουμενο post μου.. ωστε διαβαζωντας το, να καταλαβουν οτι στο internet δεν ειναι ολα απλα και ροδινα... υπαρχει και η αλλη οψη.
Εγω ωφειλα να αφησω μια προειδοποιησει, ωστε και χρηστες που δεν ειναι "ψαγμενοι" να ενημερωθουν και να μαθουν.
vagrale13 έγραψε:Αν θεωρεις πως ειναι επικυνδυνο το link ...... απλα ενημερωσε τους διαχειριστες να το σβησουν το θεμα!!

Δεν ειμαι εγω αυτος που θα αποφασισει... οι διαχειριστες ματια εχουν και βλεπουν.