Nokia Pc Suite + Linux

...παιχνίδια native ή μέσω wine ή σε virtual-box

Συντονιστής: the_eye

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε προβλήματα με κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι που το τρέχετε με wine.
Συμβουλευτείτε πρώτα την σελίδα http://appdb.winehq.org

Nokia Pc Suite + Linux

Δημοσίευσηαπό kwsths946 » 13 Σεπ 2009, 05:22

Γειά σας,
Έχω το Nokia E65 το οποίο στη συσκευασία του συνοδεύεται από ένα CD με το Nokia PC Suite το οποίο κάνει συγχρονισμό επαφών ,μηνυμάτων ,ημερολογίου και media με τον υπολογιστή.
Αυτό συμβαίνει άψογα όταν για λειτουργικό υπάρχει Windows ΧΧ.
Το θέμα όμως δυσκολεύει πολύ όταν υπάρχει Linux X.XX.
Η εφαρμογή σε αυτή την περίπτωση άλλες φορές σταματάει να λειτουργεί, δεν ανοίγει καθόλου ή ακόμα δεν μπορεί να εγκαταθεί.
Πάνω σε αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει καταφέρει να κάνει τις ενέργειες συγχρονισμού κάποιου μοντέλου Nokia με την Suite να είναι σταθερή ή αν έχει βρει κάποιον άλλον τρόπο ώστε να γίνονται αυτές
μέσω κάποιας εφαρμογής των Linux ή μέσω κάποιας πατέντας.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο να έχω κάποιες απαντήσεις και για εμένα ώστε να κάνω κάποιες δουλειές και για να απαλλαγούμε από αυτή τη μάστηγα που θέλει ότι υπάρχει να έχει έρθει ως μεταχειρησμένο από κάποιο χέρι με Windows.

Ευχαριστώ.
Foxconn P43A, Q9550, 5g ram, 8800 gtx, 2*640 WD, K-B/M logitech.
Επίπεδο γνώσεων Linux :Χαμηλό-Μέτριο, Προγραμματισμός:Οχι, Αγγλικά:Αρκετά καλά
Ubuntu 9.04, GNOME 2.26.1, 2.6.28-13.
Άβαταρ μέλους
kwsths946
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Nokia Pc Suite + Linux

Δημοσίευσηαπό panligo » 13 Σεπ 2009, 10:24

Καλημέρα

Δεν γίνεται να εγκαταστήσεις το pc suite στο Ubuntu έτσι απλά καθώς δεν υπάρχει έκδοση του προγράμματος για linux. Ένας τρόπος είναι η εικονική μηχανή (virtualbox) με τον οποίο δουλεύει αρκετά καλά μπορώ να πω. Ίσως να δουλεύει και με wine (δεν το έχω δοκιμάσει).
Αυτό που πιθανών να μην καταφέρεις με τίποτα είναι η αναβάθμιση του λογισμικού του τηλεφώνου. Όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν το έχω καταφέρει.
Άβαταρ μέλους
panligo
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό stavrosLinux » 13 Σεπ 2009, 11:09

kwsths946 έγραψε:Γειά σας,
Έχω το Nokia E65 το οποίο στη συσκευασία του συνοδεύεται από ένα CD με το Nokia PC Suite το οποίο κάνει συγχρονισμό επαφών ,μηνυμάτων ,ημερολογίου και media με τον υπολογιστή.
..

Ευχαριστώ.

όχι και άψογα, το pc suite πολλές φορές κρασάρει κατά την εκκίνηση :!: :D.

Off topic:
android σου 'ρχομαι
Επ. Γνώσεων: Linux, Μέτριο┃ Προγρ/σμός, Όχι ┃ Αγγλικά, Kαλά
PC's: i) Lubuntu 13.10 @ Lenovo G550 "Droopy" broadcom BCM4312 {PCI-ID 14e4:4315} Intel GMA 4500MHD
ii) CentOS 6.4 @ "Speedy Gonzales" Core2duo E6400 2.13 Gz, ATI Radeon X1950 (free driver)
iii) Lubuntu 13.10 @ "monkey" Pentium D 3.40 GHZ, NV44 [GeForce 6200 LE](rev a1)
Άβαταρ μέλους
stavrosLinux
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ntinos_ » 13 Σεπ 2009, 13:00

kwsths946 έγραψε:Γειά σας,
Το θέμα όμως δυσκολεύει πολύ όταν υπάρχει Linux X.XX.
Η εφαρμογή σε αυτή την περίπτωση άλλες φορές σταματάει να λειτουργεί, δεν ανοίγει καθόλου ή ακόμα δεν μπορεί να εγκαταθεί.
Πάνω σε αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει καταφέρει να κάνει τις ενέργειες συγχρονισμού κάποιου μοντέλου Nokia με την Suite να είναι σταθερή ή αν έχει βρει κάποιον άλλον τρόπο ώστε να γίνονται αυτές
μέσω κάποιας εφαρμογής των Linux ή μέσω κάποιας πατέντας.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο να έχω κάποιες απαντήσεις και για εμένα ώστε να κάνω κάποιες δουλειές και για να απαλλαγούμε από αυτή τη μάστηγα που θέλει ότι υπάρχει να έχει έρθει ως μεταχειρησμένο από κάποιο χέρι με Windows.

Ευχαριστώ.

για ένα απλό συγχρονισμό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το evolution (default πρόγραμμα στο linux) με bluetooth, με καλώδιο δεν ξέρω αν γίνετε :/ επίσης το ο Rhythmbox μπορεί να συγχρονιστεί αν δεν κάνω λάθος. κάπου το είχε πάρει το μάτι μου σε κάποιο φόρουμ όταν έψαχνα για το δικό μου για απλή σύνδεση με το bluetooth... να ξέρεις πως τα nokia δεν τα πάνε καθόλου καλά με το linux, τουλάχιστον ορισμένα μοντέλα.
Desktop :CPU intel 4400 core 2 duo 2.0Ghz M/b ASUS P5VD2-X GPU MSI GeForce GT 630 4GB RAM 2x1GB single channel 667Mhz DDR2 HDD (SATA)WD 160 GB windows ,(IDE) WD 40GB ubuntu 12.04(IDE), SG 200GB data, (SATA)SG 160GB data
Άβαταρ μέλους
ntinos_
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Rightman » 17 Οκτ 2009, 23:23

PC Suite & Ubuntu http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... &iId=13360

Off topic:
Και εγώ έχω το Ε65. Σήμερα πείρα το Ν86. Διότι στο Ε65 δεν έκανε καλή επαφή με τα ακουστικά.
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Καλά
Λειτουργικό ⇛ Xubuntu 10.04 LTS σε Intel(R) Pentium(R) M processor 1.86GHz
Προδιαγραφές ⇛ Pentium III Xeon │ RAM 1,5GB │ ATI Mobility Radeon X600 │ Intel PRO Wireless 2200BG │ Buetooth BNEP│82801FB Intel ICH6 AC'97 Audio Controller │X.Org Foundation & 1400 X 1050
Άβαταρ μέλους
Rightman
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Διασκέδαση / Παιχνίδια