Συντονιστής: adem1

ARXONTAS έγραψε:Γεια σε ολους... Προσπαθω να μπω στο ΒΙΟS του Acer Aspire 5738ZG αλλα δεν μπορω να μπω με τπτ..Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο BIOS να ενεργοποιησω το DVD για να κανω εγκατασταση τα 9.04.Τo laptop εχει Vista και οταν κανει restart με δινει μονη επιλογη το F2 για τις λειτουργιες αποκαταστασης - επαναφορας κτλ..

ARXONTAS έγραψε:Στην αρχη το μονο που βλεπω ΛΕΜΕ ειναι το WALLPAPER τις ACER κ ΜΟΝΗ επιλογη το F2 μην απαντατε οτι να ναι...
Τι del να πατησω εδω ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΤΑΩ μεχρι κ συνδιασμους κανω tab + F10 κτλ ..![]()
![]()
![]()
![]()

ARXONTAS έγραψε:Στην αρχη το μονο που βλεπω ΛΕΜΕ ειναι το WALLPAPER τις ACER κ ΜΟΝΗ επιλογη το F2 μην απαντατε οτι να ναι...

ARXONTAS έγραψε:θα παρω τηλ. στην εταιρια δεν μπορω να το βρω..Τhanks all και soz για τα κεφαλαια αλλα απο τισ 8 πεδευομαι με το BIOS κ σπασαν τα νευρα μου![]()
![]()

ARXONTAS έγραψε:θα παρω τηλ. στην εταιρια δεν μπορω να το βρω..Τhanks all και soz για τα κεφαλαια αλλα απο τισ 8 πεδευομαι με το BIOS κ σπασαν τα νευρα μου![]()
![]()