Εχω 3 UPS στο σπιτι, το κυριο μηχανημα υποστηριζει ενα desktop, 2 routers ενα Network Drive και την οθονη του desktop. SOP (Standard Operating Procedure) ειναι 'σωστε και σβηστε...', δηλαδη μολις πεσει το ρευμα, σωστε τη δουλεια σας, σβηστε το Network Drive (να 'παρκαρουν' οι δισκοι), ειδοπιηστε τους υπολοιπους οτι θα σβησετε τους routers, σβηστε τα ολα και περιμενετε να αναψει το φως.
Ιδεαν δεν εχω ποση ωρα θα κρατησει η μπαταρια του UPS (ειναι 3τιας) και δεν εχω σκοπο να μαθω. Οταν δεν εχω δουλεια το τεσταρω που και που, για 10-15 λεπτα καλα ειναι... δεν μου χρειαζεται και τοση ωρα. Οσο για το beep beep, δεν με πειραζει, γιατι υπενθυμιζει στην κυρα που χρησιμοπειει το desktop οτι πρεπει να κατεβασει το συστημα...
Φιλικα
ΜακηςΜ
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279