Υποβαλλω τα καθυστερημενα σεβη μου...
Με λενε Μακη και ειμαι Πολιτικος Μηχανικος. Προσφατα εκλεισα 56 Σεπτεμβριους και βαδιζω προς τον 57ο
Ειμαι παντρεμενος με μια workaholic η οποια απαιτει για τη δουλεια της το συστημα να ειναι up 24/7, και... ολο τρεχω! Στο σπιτι εχουμε ενα LAΝ, μισο ενσυρματο, μισο ασυρματο (στο γραφειο που εχει καταλαβει η κυρα ολα ειναι Ethernet, στα υπολοιπα δωματια που δουλευω εγω και ο μειραξ (16 ετων, 1,82 ο Θεος να τον κανει...) ειμαστε Wi-Fi. Εχουμε ενα Network Drive και networked πολυμηχανημα, (η κυρα εχει και ενα δευτερο πολυμηχανημα, 24/7 ειπαμε...). 3 Desktop, 2 Laptop και ενα εταιρικο Laptop

). Προφανως δεν υπαρχει χωρος για αλλα κατοικιδια...
στο ubuntu ηρθα λιγο απο περιεργεια, λιγο απο αναγκη (οταν ο Bill αποφασισε οτι τερμα τα ΧΡ στα καινουρια και εγω ξοδεψα 3 ωρες απο τη ζωη μου προσπαθωντας να κανω τα Vista ενος φιλου να συνεργαστουν με ενα απλο Home System).
Επι πλεον, επειδη εχω ζησει τα περισσοτερα μου χρονια στο εξωτερικο, ΟΛΑ τα προγραμματα που τρεχω ειναι αγορασμενα. Για να μην τα τρεχω σε compatibility mode (καλυτερα να μαθω να δουλευω σε virtual box) εψαξα λιγο το Linux και την καταβρηκα!
το ubuntu ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Και με τα οσα ειναι διαθεσιμα στα repositories, αισθανομαι σαν πιτσιρικας σε ζαχαροπλαστειο!
Αλλα ενδιαφεροντα, σκι, ποδηλατο και ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ. (Αντε και κλασσικη μουσικη αμα λαχει να 'ουμ'...) Αν θελετε αποψεις για αυτα, εδω ειμαστε!
Αα... σας ειπα οτι ειμαι πολυλογας;
Φιλικα
ΜακηςΜ