Spoiler: show
Συντονιστής: konnn
ploiarxos έγραψε:Τί, ακριβώς, πρέπει να φτιάξω ;
pros έγραψε:Θα το δεις στις οδηγίες για νεοεισερχόμενους.
έγραψε:Δίνω RE5ECT σε όσους βοηθάνε νέα άτομα να μυηθούν στην ιδεολογιά του Linux και του ΕΛ/ΛΑΚ διότι δεν πρόκειτε για λογισμικό αλλά για ιδεολογια...
KeRber0s έγραψε:Το έχω ψάξει μέσα από το forum... Για αύτο ανάμεσα στο κόκκινα γράμματα υπάρχει και αυτό "μην βάλετε σχετικό link για συμβατά hardware το έχω δει..." Αλλά... άμα πάρω το pc... να μην έχω μια δεύτερη γνώμη του στυλ.. Το έτσι είναι καλό, το άλλο κάνει κολοτούμπες, το τρίτο ψήνει και καφέ...?
Αλλά το να βλέπω ένα "Μάρκα, δύο γράμματα και πέντε αριθμούς" δεν μου λέει και πολλα...
Π.χ. Σε έναν φίλο μου ήθελα να δοκιμάσω Linux (Mint, Ubuntu) όπως και OpenSolaris όλα τελευταία έκδοση σε ένα laptop μιας ταδε μάρκας και κόλλαγε στο boot... Εκεί που βγάζει μια γραμή και λέει Starting up (Δεν νομίζω να χρειάζετε πάνω απο 5 λεπτά να θέλει για να πάει στην επόμενη οθόνη..?) ... Ενώ τα ίδια live cd 's τρέχανε στο παλιό δικό μου υπολογιστή...!
Ή αν πάω σε ένα μαγαζί και μου πουν άμα τα πάρεις χωρίς Παράθυρα θα πέσει κατάρα..? Να μην ρωτήσω αν ισχύει...?
Τώρα επειδή βγήκαμε και λίγο εκτός θέματος, δεν νομίζω να είναι κατάλληλο μέρος να ασχοληθούμε με το γιατί δεν τα έτρεχε..? Οπότε δεν περιμένω απάντηση... Οστόσο αν κάποιος θέλει να μάθει λεπτομέριες ας μου υποδείξει ένα θέμα που είναι σχετικό να το περιγράψω αν και ο φίλος μου ούτε που να ακούσει για linux οπότε δεν μου λύσει κάποιο πρόβλημα..
Μπορεί να φάνηκε κάπως απότομο το μύνημα αλλά είμαι καμία φορά έτσι (άνθρωποι είμαστε)...
Τέσπα καλώς σας βρήκα.
![]()
Φιλικά KeRber0s
Υ.Γ. Ευχαριστώ για την βοήθεια...
έγραψε:Για να μπορείς να καταλάβεις πως θα πάρεις χωρίς παράθυρα δες εδώ [url]viewtopic.php?f=14&t=1407[/url] . δηλαδή θα πάρεις με παράθυρα άλλα μετά θα τους στείλες τα παράθυρα ταχυδρομικός![]()
![]()