ubuderix έγραψε:Συμφωνω απολυτα malos.Μπορει να ακουγονται στα αυτια καποιων ρομαντικα αλλα ρε γ***** υπαρχει ανθρωπινη σχεση ακομα δεν μπορει.Μην ξεχναμε την ονομασια της διανομης μας
Δεν χρειάζεται να πω τίποτα, τα είπες όλα
Συντονιστής: Geochr
ubuderix έγραψε:Συμφωνω απολυτα malos.Μπορει να ακουγονται στα αυτια καποιων ρομαντικα αλλα ρε γ***** υπαρχει ανθρωπινη σχεση ακομα δεν μπορει.Μην ξεχναμε την ονομασια της διανομης μας

bullgr έγραψε:Αυτό είναι καλύτερο να γίνει μέσω των τοπικών LUG που υπάρχουν στην πόλη του καθενός... Και εάν δεν υπάρχουν LUG, να τις δημιουργήσουμε!!!
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

bullgr έγραψε:
Οπότε όσοι έχετε LUG στην περιοχή σας (πχ στην Αθήνα υπάρχει ο Hellug), σπεύσατε... Οι άλλοι, δημιουργήστε την...

malos έγραψε:Θα σπεύσω.... να ζητήσω τη διαγραφή μου
Αφού υπάρχει πρόβλημα λέμε !

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

έγραψε:Δεν διαφωνούμε ! Οι Χανιώτες παραπιπτόντως είναι άπαιχτοι.
Σίγουρα οι συναντήσεις μας στα cafe και τα events καλό θα φέρουν.
Απλά .... στην ιδέα του χώρου-στεκιού αυτές είναι οι απόψεις μου και τίποτα παραπάνω
Αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει και είμαστε και μεις (όσοι συμφωνούν) ικανοί να το κάνουμε ,
τότε απλά είναι καλύτερα το να γίνει από το να μη γίνει !
Και φυσικά θα έχει το χαρακτήρα του Αττική LUG . Αλλά να σου πω κάτι bullgr ; Και το LUG δεν είναι και τόσο υπεχρεωτικό !!!
Ακόμα και "Αθηναϊκό στέκι UBUNTU - gr" να το βγάζαμε, ωραίο θα ήταν !
Αν ζεσταθεί κι άλλο το θέμα εγώ γουστάρω. Αν όχι πάλι, δεν πειράζει !(Έχουμε άλλες 6 ζωές σύμφωνα με μια παραδοσιακή άποψη
)

ftso έγραψε:Νομίζω πως για αρχή η οργάνωση συναντήσεων μελών της κοινότητας σε cafe κτλ πιο συχνά απ'ότι γίνεται (release parties) θα ήταν πιο εύκολη.
Δείτε τι έχουν κάνει τα παιδιά στα Χανιά και τι πρόκειται να κάνουν έχοντας χώρο συναντήσεων το web και καφετέριες κτλ...
http://www.chania-lug.gr/