Αν μου επιτρεπετε, να δωσω και μια αλλη διασταση στο θεμα...SERVICE!!
Ειχα παρει ενα laptop Turbo-X απο το Πλαισιο. Με επεκτεταμενη εγγυηση.
Απο πλευρας ποιοτητος εχετε δικιο...
Απο πλευρας service ομως... Εχω το Πλαισιο Αγ. Παρασκευης στα 5 λεπτα...
"Αυτο χαλασε... παρουσιαζει αυτο..."
Το επαιρνα πισω απο 4 ωρες μεχρι 2-3 μερες.
Πηρα στο γιο μου ενα Lenovo απο το Multirama. Δεν δουλευει το πληκτρολογιο... Ειναι στην εγγυηση...
"Θα το στειλουμε στην ΙΒΜ... σε καμμια βδομαδα και θα δουμε..."
Τους το παραγγειλα με Αγγλικα Windows. Δυστυχως, ζητησα μια μερα να το συζητησω πριν το πληρωσω (ειχε εκπτωσεις).
Μου το δωσαν με Ελληνικα Windows. Χωρις να κανω register με την MS, τους το παω πισω...
"Θελω το Αγγλικο... που σας ειχα ζητησει..."
Ναι, εχετε δικιο, αλλα δεν μας το ξαναζητησατε και σας δωσαμε το Ελληνικο και τωρα εισαστε registered με τη Lenovo και δεν γινεται. Μπορουμε βεβαια να σας βαλουμε το Αγγλικο... για 50€
"Παρτε τα..."
Ερχεται σε μια μερα το lenovo με Αγγλικα παραθυρα.
Δυστυχως, ο μαγκας που εκανε τη δουλεια, εκανε Install Windows οποτε παει το boot manager, το Lenovo Care Button και η προσβαση στο recovery partition.
Οταν το πηρα χαμπαρι, ηταν πλεον αργα... ο μαγκας δεν δουλευει πλεον εκει και το καταστημα δεν αναλαμβανει την ευθυνη. Δοκιμαστε με Ghost η Acronis... και να σας τα πουλησουμε ευχαριστως...
Για τα λεφτα μου Πλαισιο και παλι Πλαισιο για laptop. Ειτε Turbo-X απο φτηνα, ειτε Toshiba (που ειναι εξουσιοδοτημενοι για service) για ακριβα μηχανηματα.
Αν ξερετε καποιο αλλο μαγαζι/αλυσιδα που εχει γρηγορο και καλο service ειμαι ολος αυτια!
Φιλικα
ΜακηςΜ