Όσοι έχετε το πρόβλημα που ανέφερε ο vagrale13 δείτε εδώ --> http://www.omgubuntu.co.uk/2009/10/missing-system-icons-ubuntu-karmic.html
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
vagrale13 έγραψε:Αυτα τα icons λοιπουνε σε ολους ή...... μονο σε εμενα?![]()
petrogazz έγραψε:vagrale13 έγραψε:Αυτα τα icons λοιπουνε σε ολους ή...... μονο σε εμενα?![]()
Και σε εμένα λείπουν, μόλις έκανα upgrade από την 9.04.
Επίσης μου εξαφάνισε μετά το upgrade το ελληνικό keyboard layout το οποίο απλά ξανά έβαλα.
vista killer έγραψε:να προσθέσω και και άλλο ένα σοβαρό bug που υπάρχει μέχρι στιγμής. Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με τους driver της nvidia. Μπορεί να είναι και μόνο η κάρτα μου που επειρεάζετε αλλά έχω σχετικά συχνά κρασαρίσματα στον xserver. Και όταν λέω κρασαρίσματα δεν μιλάω για παγώματα αλλά για παράξενα χρώματα σε όλη την οθόνη και το σύστημα να υπολειτουργεί.
Εμπειρικά νομίζω ότι είναι θέμα των nvidia driver και της έκδοσης τους. Η κάρτα μου είναι η 285gtx. Θα ρίξω και μια ματιά στο official forum της nvidia να δω αν υπάρχουν αναφορές. Πάντως αν το πρόβλημα συνεχιστεί θα περάσω στους 190 manual.
Ολά αυτά συμβαίνουν σε kubuntu με ενεργοποιημένο το compiz.
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |