1)Που ειναι και η πιο σωστη και η πιο γρηγορη. Ξανακανεις απο την αρχη μια καθαρη εγκατασταση, που το πρωτεινω κιολας.
2)Αν θελεις προσπαθουμε οσο μπορουμε μηπως και καταφερουμε κατι... ειναι λιγο δυσκολο ομως να συνεχισουμε την εγκατασταση απο το σημειο που σταματησε, γιατι δεν σου βγαζει καποιο error.....
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both." Επίπεδο Γνώσεων: Linux: /Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά/ Compaq nc6120 512 Ram Ubuntu 10.4
giormatsis έγραψε:Και τα αρχεία τι θα γίνουν ?????
Μπορεί βέβαια να κάνει resize και να τα αντιγράψει αλλά αυτο θα την πάει μέχρι το πρωι.
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both." Επίπεδο Γνώσεων: Linux: /Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά/ Compaq nc6120 512 Ram Ubuntu 10.4
Οχι τα αρχεία που έχω αποθηκευμένα στον υπολογιστή μου λέω. Κάποια παιδιά που απάντησαν παραπάνω λένε ότι θα χάσω τα αρχεία μου αν τελικά κάνουμε εγκατάσταση από την αρχή...
Γνώσεις ⇛ Linux: Αρχάρια ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 9.10 σε Acer extensa 261 Προδιαγραφές ⇛ Intel Pentium Dual CPU E2180 │ 1GB │ Silicon Integrated Systems [SiS] 771/671 │ Azalia Audio Controller │ CRT LG Flatron F900P Netbook ⇛ Acer aspire one Ubuntu 9.04, Windows XP