Χαιρετώ το forum.
Ενώ πολλοι έμαθαν μέσα από το forum για την εκδήλωση στη Μορφη, εγώ το έκανα ανάποδα, και από την εκδήλωση έμαθα για το forum

Ονομάζομαι Άγγελος Κυρίτσης, είμαι 27 ετών, έχω σπουδάσει πληροφορική και εργάζομαι σαν τεχνικός υπολογιστών.
Στον ελεύθερό μου χρόνο γράφω σενάρια, διηγήματα και μυθιστορήματα - το πρώτο μου μυθιστόρημα, Το Πρόσωπο του Σκύλου, εκδόθηκε το 2005 από τον Καστανιώτη, ενώ αυτή την περίοδο ετοιμάζω το δεύτερο.
Η πρώτη μου γνωριμία με το Ubuntu έγινε το καλοκαίρι, οπότε και αποφάσισα να αντικαταστήσω οριστικά τα Windows ως το default λειτουργικό σύστημα στο desktop και το laptop μου. Είμαι εντυπωσιασμένος τόσο με τις δυνατότητες του λειτουργικού όσο και με το πόσο φιλική είναι η κοινότητα του ubuntu διεθνώς.
Φυσικά, σε τόσο σύντομο διάστημα δεν έχω γνωρίσει ούτε καν την άκρη της κορυφής του παγόβουνου, αλλά θα χαρώ πολύ να συνεισφέρω έστω και τα λίγα που ξέρω στην ολοένα και αναπτυσσόμενη κοινότητα του Ubuntu στην Ελλάδα.
Και, όπως ειπώθηκε και στη Μορφή, μην περιμένουμε να βγει το Lucid Lynx για να ξαναβρεθούμε μάπα με μάπα