this is my first post yeahhhhhhhhh
Θα ήθελα την βοηθειά σας με μερικά προβλήματα που σπάνε τα νεύρα και όχι μόνο (και που δεν τα είχα με τα windows vista!!!).
Έχω λαπτοπ με τα υμπουντου 9.10 και είμαι συνδεδεμένος με ασυρματο δικτυο, μόλις κάνω αποσύνδεση ή κλέισω το καπάκι για να πάει στην αναμονή και το ξανανοιξω μετά, ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (ΑΝ ΕΙΝΑι δυνατον, στα παραθύρια το είχε αναγνωρισμένο...)
Κάθε φορά που πάω να κάνω μια αλλαγη όλο μου πετάει ένα μηνυμα να βάλω των κωδικό χρήστη. κάθε φορά μα κάθε φορά συνέχεια (μου θυμιζει το user ac που εχουν τα vista, και που το ειχα απενεργοποιησει αμέσως.) Γίνεται να το βάζω μια φορά και να μην μου το ζητάει;(Το ίδιο σας ρωτάω και για το ασυρματο δίκτυο).
Μια γενική απορία, ποτέ δεν κατάλαβα xxxxχχχχχχχχχ με τους ιδιοκτήτες και ομάδες, εγκατέστησα που λέτε το lamp και πάω να προσθέσω αρχεία στον www φακελο και χχχχχχχχχχ ... έπρεπε μέσω κονσόλας να αλλάξω και τέτοια(στα πΑΡΑΘΎΡΙΑ ΈΜΠΕΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΆΛΛΑΖΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ). μΠΟΡΏ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΏ ΣΑΝ ΡΟΟΤ και όχι σαν χρήστης; (και μην μου πείτε είναι επικύνδινο και τέτοια!! προτειμώ να είναι επικύνδο παρά να μην μπορώ να έχω το πάνω χέρι...)
Έχω σε δεύτερο διαμέρισμα τα παραθύρια.(Γίνετε κατα την εκκίνηση των ουμπούντου να προσαρτάται αυτόματα ο σκληρός και να μην χρειάζεται να το κάνω χειροκινητα;)
Και μόλις αφήσω τον υπολογιστή ανενεργο μετά απο 10 λεπτα κλειδώνει και ζητάει ΠΑΛΙ κωδικό για να εισέλθω εις την επιφάνεια εργασίας, πς γίνεται να μην μου βγάζει κωδικό και εκει.
Αυτά τα ολίγα..
Δεν γνωρίζω αν πόστΑρα στην σωστή κατηγορία..
(Συγχωρέστε με διά τα ορθογραφικά λάθη)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Διάβασε σε παρακαλώ παρα πολυ Προσεκτικά εδω Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Και ιδιαίτερα εδω forumrules.php ![]()