Συντονιστής: adem1

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

ftso έγραψε:Το πρόβλημα κατα 99% είναι της java και του azureus.
Και εγώ όσο και αν είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή δεν κατάφερα να τον κάνω να παίξει σωστά.
Αφού είναι laptop το μηχάνημα, για να μην παίζεις με την φωτιά , προτείνω να δεις τον deluge αν είσαι με gnοme και τον ktorrent αν είσαι με kde.

ps -eo pcpu,pid -o comm= | sort -k1 -n -r | head -1 | K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

linuxman έγραψε:Και εγώ χρησιμοποιώ πολύ καιρό άλλα ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα , εγώ τον έχω απο το καιρό που τον έβαζες στο /opt απο το source code και ποτέ δεν μου χτύπησε πάνω από 30 % π.χ. την ώρα που γράφω έχω ανοιχτά Firefox,Azureus=Vuze ,Pidgin,VLC live stream TV-Channel , Thunderbird ,compiz και πολλά άλλα και CPU is 55-65 % RAM 600 , είναι κανονικό με τόσα πολλά την ίδια ώρα , δεν πρέπει να είναι αυτό , να έχει επίδοση στην χρήση άλλα δεν πρέπει να είναι αυτό , πως τον εγκατέστησες τον Azureus , έχει γίνει Vuze after upgrade ?
Java τι έκδοση έχεις ?

1. sudo chown username:username /usr/share/vuze
2. cd /usr/share/vuze
3. sudo chown username:username -R *