ρυθμιση router [ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ]

...κάρτες δικτύου, modems, προβλήματα internet
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας.
Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των εντολών στο τερματικό :
lspci -nn
lsusb
rfkill list

ρυθμιση router [ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ]

Δημοσίευσηαπό digestived » 20 Νοέμ 2009, 12:57

καλημερα παιδια......το προβλημα μου είναι οτι μωλισ παρελαβα το τζαμπα ρουτερ της οτενετ και δεν ξέρω πως να το ρυθμήσω.........λοιπόν το ρουτερ το αναγνωριζει καθ οτι λεει οτι η συνδεση πραγματοποιηθικε......αλλα δεν έχω δυκτιο(δεν συνδεεται με νετ)προφανως γιατι πρεπει να δόσω ονομα χρήστη και κωδικο.....αλλα δεν 3ερω που :wtf: v :lol: .........αναμενω συμβουλές.....dankt
Τελευταία επεξεργασία από digestived και 20 Νοέμ 2009, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις:
ubuntu :τα βασικά/προγραμματισμός: όχι/αγγλικά: πολύ καλά/προγράμματα γραφιστικής και επεξεργασίας εικόνας:πολύ καλά.
1.laptop acer aspire 5670(ubuntu 11.10)/centrino Duo/2gb ram/60gb hd
2.netbook compaq mini cq10(ubuntu 11.10)/cpu 1.6/ram:2gb/hd 250gb
digestived
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: ρυθμιση router

Δημοσίευσηαπό ubuntunoid » 20 Νοέμ 2009, 13:38

Καλημέρα!! Κοίταξε τις οδηγίες για να δείς ποιά είναι η τοπική διεύθυνση του router, πληκτολόγησε τη στην γραμμή διευθύνσεων του firefox δώσε ονομα και κωδικό για να μπεις ( συνηθως είναι admin και κωδικος κενός αλλά κοιταξε τισ οδηγίες για να είσαι σίγουρος) κάνε quick setup στο router δώσε το όνομα χρήστη και και κωδικό πρόσβασης που σου έχει δώσει ο ΟΤΕ (η μορφή του είναι κάπως έτσι: username@otenet.gr ) και είσαι έτοιμος
Επίπεδο Linux: Κάτι ψιλά Προγραμματισμός: Όχι Αγγλικά: Μέτρια
AMD Phenom IIx4 945 3,0 GHz | Nvidia 9500 GT | 4 GB DDR3 RAM | SM2333HD 1920x1080
Debian 7 64bit | Ubuntu 11.10 32bit
Άβαταρ μέλους
ubuntunoid
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet