Συντονιστής: konnn

pc_magas έγραψε:Η αφορμή της συζήτησης αυτής:
Http://kapsimo.net/modules/newbb/view ... t_id=23544#forumpost23544
Μερικές φορέν νομίζω πως οι το adminiλίκι κάνει τον άνθρωπο αλλαζώνα και υπερόπτη γιατί πολλές φορές γίνονται παρεξηγήσεις σαν και αυτές
To σκεπτικό αυτό το βασίζω και σε 2 γεγονότα ακόμα:
1)Το πέιραγμα του signature μου στο portal(kapsimo) αυτό με υβριστικό ως προς τον ανδρισμό μου.
2) Η καφρίλα των admin του http://www.facebook.com που θεωρούν το θυλασμό προκλητικό ενώ πολλοι users βάζουν προκλητικές φωτό στο εν λόγω site.
Ετσι πιστεύω πως:
1)Νομίζω πως το bannarisma των users πρέπει να γινεται μετά από την ψηφοφορία όλλων των users.
2)Μερικοί καννόνες των site να μπορούν να αναθεωρούνται αφού έχουν ακουστεί και οι γνώμες των users για το περιεχόμενό τους.
3)Οι admins να μην προσβάλλουν τους users και το αντίστροφο.
4)Γενικότερα το internet και κάθε site να γίνει πιο δημοκρατικό.
Τί λέτε? (Οι προτάσεις και οι συζήτιση γενικεύεται γενικότερα και όχι μόνο στην κοινότητα)
filippos.xf έγραψε:tolis_01 έγραψε:Καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου. Τίποτα δεν θα έπρεπε να θίγεται. Εξάλλου το facebook δεν επιβλήθηκε σε κανέναν. Ούτε μας αναγκάζει να δίνουμε τα στοιχεία μας (εγώ έχω ένα ψευτοaccount για να παίζω mafia wars με του). Αυτοί που το κάνουν, το κάνουν οικειθελώς
Και τώρα με τους όρους χρήσης της τάδε ιστοσελίδας είναι δικαιολογημένα τα πάντα ε; Από νομικής μορφής, σωστά;
filippos.xf έγραψε:
Αν σε οτιδήποτε γίνεται γύρω μας οι άνθρωποι κάθονται και το αποδέχονται έτσι απλά, τότε η ανθρωπότητα θα οδεύει συνεχώς από το κακό προς το χειρότερο. Πως να μην θίγεται τίποτα; Το καλό πρέπει να επιβραβέβεται και το κακό, τουλάχιστον, να γίνεται γνωστό σε όλους έτσι όπως είναι. Πρέπει να μαθαίνουν οι άνθρωποι με το τι έχουν να κάνουν.
filippos.xf έγραψε:
Ακόμα και <<οικειοθελώς>> να γίνονται κάποιες κινήσεις, δεν κατάλαβα, δηλαδή θα μας κάνουν ότι θέλουν κάποιες εταιρίες; Σίγουρα υπάρχουν οι όροι χρήσης στις ιστοσελίδες, τα νομικά, η γραφειοκρατία και όλα αυτά... μην ξεχνάμε όμως και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μπροστά στα ανθρώπινα δικαιώματα τι να τους κάνω τους όρους χρήσης και την γραφειοκρατία; Πας να βρεις το δίκιο σου με τον ένα νόμο και το χάνεις από έναν άλλο νόμο. Το να αγανακτούν οι άνθρωποι με τις κοροϊδίες που γίνονται γύρω τους είναι το λιγότερο. Όπως και να έχει δεν υπάρχει τίποτα που απαγορεύεται να θίγεται από κανέναν, ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του ελεύθερα.
pc_magas έγραψε:Ναι κανονικά οι admins διαχειρίζονται το site και όχι τον άνθρωπο...

filippos.xf έγραψε:
Και τώρα με τους όρους χρήσης της τάδε ιστοσελίδας είναι δικαιολογημένα τα πάντα ε; Από νομικής μορφής, σωστά;
Αν σε οτιδήποτε γίνεται γύρω μας οι άνθρωποι κάθονται και το αποδέχονται έτσι απλά, τότε η ανθρωπότητα θα οδεύει συνεχώς από το κακό προς το χειρότερο. Πως να μην θίγεται τίποτα; Το καλό πρέπει να επιβραβέβεται και το κακό, τουλάχιστον, να γίνεται γνωστό σε όλους έτσι όπως είναι. Πρέπει να μαθαίνουν οι άνθρωποι με το τι έχουν να κάνουν.
Ακόμα και <<οικειοθελώς>> να γίνονται κάποιες κινήσεις, δεν κατάλαβα, δηλαδή θα μας κάνουν ότι θέλουν κάποιες εταιρίες; Σίγουρα υπάρχουν οι όροι χρήσης στις ιστοσελίδες, τα νομικά, η γραφειοκρατία και όλα αυτά... μην ξεχνάμε όμως και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μπροστά στα ανθρώπινα δικαιώματα τι να τους κάνω τους όρους χρήσης και την γραφειοκρατία; Πας να βρεις το δίκιο σου με τον ένα νόμο και το χάνεις από έναν άλλο νόμο. Το να αγανακτούν οι άνθρωποι με τις κοροϊδίες που γίνονται γύρω τους είναι το λιγότερο. Όπως και να έχει δεν υπάρχει τίποτα που απαγορεύεται να θίγεται από κανέναν, ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του ελεύθερα.

Unexpected έγραψε:Τότε κάθε κίνηση ας την αποφασίζουμε όλοι μαζί..Αυτό εννοείς;;;Γιατί υπάρχουν τότε οι Συντονιστές...Ξέρω πως πρέπει να λειτουργεί ένα Φόρουμ.Ότι λέω δεν το ξεπετάω έτσι..Έχω αρκετή εμπειρία και δεν νομίζω πως αυτά εδώ είναι σωστά

έγραψε:Έχω αρκετή εμπειρία και δεν νομίζω πως αυτά εδώ είναι σωστά

vagrale13 έγραψε:@Unexpectedέγραψε:Έχω αρκετή εμπειρία και δεν νομίζω πως αυτά εδώ είναι σωστά
Μπραβο σου για την πειρα που εχεις, αλλα τι εννοεις?