Νέος Οδηγός Ρύθμισης του Sun VirtualBox (version 3.x.x)

...το μέρος για να ξεκινήσετε!

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Παρακαλώ να επιλέξετε, με προσοχή, την άδεια που θέλετε να έχουν οι οδηγοί που συγγράφετε.
Πληροφορίες για τις άδειες μπορείτε να βρείτε εδώ.
Άμα επιθυμείτε κάποια άλλη άδεια επικοινωνήστε με κάποιο Διαχειριστή είτε Συντονιστή.

Σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία http://imagebin.ubuntu-gr.org για τις εικόνες.

Re: Νέος Οδηγός Ρύθμισης του Sun VirtualBox (version 3.x.x)

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 26 Νοέμ 2009, 03:33

Ναι, ένα αρχείο στο /home είναι κάπου. Το σβήνεις είτε μέσα από vbox είτε μέσω nautilus (?) και τα συναφή, νομίζω. :? :thumbup: :wave:Off topic:
Γι' αυτό ο linuxman ρωτάει αν η εγκατάσταση είναι κανονική ή εικονική (wubi) και δεν συμμαζεύεται. Η δίκη μου ένσταση είναι διττή: 1. γιατί να βάλω κάτι εικονικά αφού μπορώ να το έχω πραγματικά σε κανονική εγκατάσταση; :? :ugeek: και 2. θα κάνω απροβλημάτιστη τη δουλειά μου ή λίγο εικονικής εγκατάστασης θα πάρω τα παπούτσια στο χέρι; :? :wtf: Και αν το wubi, που κι αυτό εικονική μηχανή κι εικονική εγκατάσταση είναι, αν δεν δουλεύει, όχι δεν μπορείς σε κανέναν να πεις ότι δεν πειράζει, κάνε κανονική εγκατάσταση να στρώσουν τα κολλήματα σου. Ιδού η ρόδος, ιδου και το πήδημα: Αντί να μου τη λες εμένα του φτωχού πολυσυμπαντικού που όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω, κολλημένος δεν είμαι με κανένα λειτουργικό και και την δουλειά μου θέλω να κάνω, όχι, δεν είναι απάντηση κάνε κανονική εγκατάσταση. Γιατί, ότι ισχύει για το wubi, πρέπει να ισχύει και για το και την κάθε εικονική μηχανή και το κάθε λειτουργικό. Να πεις, εγώ είμαι σκληρηνοπυρινικός και αυτό προτείνω για να κάνεις την δουλειά σου, είναι η εύκολη λύση, η εύκολη απάντηση, linuxman. Σου βγάζω το καπέλο, αλλά το Λίνουξ δεν είναι Φασμπίντερ για να πάει παρέα με το ξερό ψωμί. Το ξερό ψωμί κολλάει στο Λίνουξ Ουμπούντου στα σημεία που αυτό είναι όντως υποκειμενικά/αντικειμενικά ανώτερο των Windows. Όλα τ' άλλα είναι μπουρμπούτσαλα. Το παν είναι να κάνεις την δουλειά σου, και το παν είναι να δώσεις λύση στα μέτρα του μέσου χρήστη. :wtf: :o :shock: 8-) :oops: :twisted: :wtf: :ugeek: :thumbup: :wave: :bow:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 26 Νοέμ 2009, 04:43

Epirotes έγραψε:Ναι, ένα αρχείο στο /home είναι κάπου. Το σβήνεις είτε μέσα από vbox είτε μέσω nautilus (?) και τα συναφή, νομίζω. :? :thumbup: :wave:Off topic:
Γι' αυτό ο linuxman ρωτάει αν η εγκατάσταση είναι κανονική ή εικονική (wubi) και δεν συμμαζεύεται. Η δίκη μου ένσταση είναι διττή: 1. γιατί να βάλω κάτι εικονικά αφού μπορώ να το έχω πραγματικά σε κανονική εγκατάσταση; :? :ugeek: και 2. θα κάνω απροβλημάτιστη τη δουλειά μου ή λίγο εικονικής εγκατάστασης θα πάρω τα παπούτσια στο χέρι; :? :wtf: Και αν το wubi, που κι αυτό εικονική μηχανή κι εικονική εγκατάσταση είναι, αν δεν δουλεύει, όχι δεν μπορείς σε κανέναν να πεις ότι δεν πειράζει, κάνε κανονική εγκατάσταση να στρώσουν τα κολλήματα σου. Ιδού η ρόδος, ιδου και το πήδημα: Αντί να μου τη λες εμένα του φτωχού πολυσυμπαντικού που όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω, κολλημένος δεν είμαι με κανένα λειτουργικό και και την δουλειά μου θέλω να κάνω, όχι, δεν είναι απάντηση κάνε κανονική εγκατάσταση. Γιατί, ότι ισχύει για το wubi, πρέπει να ισχύει και για το και την κάθε εικονική μηχανή και το κάθε λειτουργικό. Να πεις, εγώ είμαι σκληρηνοπυρινικός και αυτό προτείνω για να κάνεις την δουλειά σου, είναι η εύκολη λύση, η εύκολη απάντηση, linuxman. Σου βγάζω το καπέλο, αλλά το Λίνουξ δεν είναι Φασμπίντερ για να πάει παρέα με το ξερό ψωμί. Το ξερό ψωμί κολλάει στο Λίνουξ Ουμπούντου στα σημεία που αυτό είναι όντως υποκειμενικά/αντικειμενικά ανώτερο των Windows. Όλα τ' άλλα είναι μπουρμπούτσαλα. Το παν είναι να κάνεις την δουλειά σου, και το παν είναι να δώσεις λύση στα μέτρα του μέσου χρήστη. :wtf: :o :shock: 8-) :oops: :twisted: :wtf: :ugeek: :thumbup: :wave: :bow:

Off topic:
Για αλλού ήτανε αυτά που λες .
1. Εγώ δεν είπα πότε ότι εάν κάνεις κανονική εγκατάσταση θα στρώσουν όλα .
2. Μία κανονική εγκατάσταση έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ από μία με wubi , θα έπρεπε να το ξέρεις .
3. Το εάν υπάρχει δυνατότητα να έχει εικονικά μία εγκατάσταση ένα άλλο λειτουργικό αυτό είναι θέμα του καθενός εάν το θέλει η όχι
4. Μια εικονική μηχανή είναι μία λύση για κάποιον όταν του είναι αναγκαίο να έχει κάποια προγράμματα να κάνει την δουλεία του .
5. Κάνεις σύγκριση εγκατάσταση wubi με εγκατάσταση σε Virtualbox νομίζω ότι άλλο το ένα και άλλο το άλλο καμία σχέση το ένα με το άλλο
6. Δεν είμαι σκληροπυρηνικός σε καμία περίπτωση όταν το θέμα αγγίζει επαγγελματικά θέματα , εδώ θα κάνω ότι μπορώ .
7. Εάν στις 7 φορές στις 10 όσοι κάνανε την εγκατάσταση με wubi θα είχανε καταλάβει ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με πραγματικότητα τότε θα ήτανε καλύτερα τα πράγματα .
8. Θα πρέπει στην μετάφραση να μπει και ένα μήνυμα ότι αυτό είναι καθαρά για δοκιμή και όχι για μία εγκατάσταση κανονική είναι καθαρά για λόγους δοκιμής .
9. Λύσεις στον μέσο χρήστη έχω να δώσω και δίνω πολλές φορές , το πρόβλημα είναι ότι εάν ακολουθεί μία διαδικασία σωστά με βήματα που αναγέρουνται σε καμία 10 οδηγούς τότε δεν θα έχουμε φαινόμενα .
10. Άλλα ο μέσος χρήστης για τον οποίο λες εσύ βαριέται να κάνει μία βόλτα στους οδηγούς , οδηγίες για νέους κτλ. .
Ναι να κάνει την δουλεία του σίγουρα δεν είπα πότε κάτι άλλο .
Απλά κάπου θα πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί και λίγο περιέργεια γιατί μου βγάζει αυτό για να δω έχει κανέναν οδηγό για το πως γίνεται κάτι , κάτι που δεν συμβαίνει στις 5-6-7 φορές στις 10 .
έγραψε:Και αν το wubi, που κι αυτό εικονική μηχανή κι εικονική εγκατάσταση είναι
Δεν είναι σε καμία περίπτωση εικονική μηχανή , ναι είναι μία εικονική εγκατάσταση άλλα όχι όπως εγκατάσταση σε εικονική μηχανή Virtualbox, Vmware κτλ.
Ελπίζω να σε κάλυψα .

Υ.Γ. Στις 15 σελίδες εδώ έγραψα μόνο ένα μήνυμα που είναι άσχετο με το θέμα του τόπικ , και μάλλον αυτά που έγραψες ήτανε για αλλού , αν θες συνεχίζουμε σε άλλο τόπικ και εκεί μπορώ να σου δώσω μία καλύτερη απάντηση .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 26 Νοέμ 2009, 06:15

Off topic:
linuxman έγραψε:
[offtopic]Για αλλού ήτανε αυτά που λες .
1. Εγώ δεν είπα πότε ότι εάν κάνεις κανονική εγκατάσταση θα στρώσουν όλα .
2. Μία κανονική εγκατάσταση έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ από μία με wubi , θα έπρεπε να το ξέρεις .

1. Για εδώ το προόριζα παρ' όλα αυτά. Ευχαρίστως να το μεταφέρω αλλού όμως. :? 2. Χαίρω πολύ το ξέρω! :wtf: :lol: :wave:
linuxman έγραψε:
3. Το εάν υπάρχει δυνατότητα να έχει εικονικά μία εγκατάσταση ένα άλλο λειτουργικό αυτό είναι θέμα του καθενός εάν το θέλει η όχι

Εμένα η ένστασή μου είναι ότι ό,τι ισχύει για wubi πρέπει να ισχύει και για εικονικές μηχανές στα παράθυρα του Μπιλάκου. :wtf: Από την στιγμή που το προσφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία πρέπει να δουλεύει σχεδόν τέλεια. Οπότε δεν λέμε, εγώ τουλάχιστον δεν το κάνω, εσύ κάνε ό,τι θέλεις: Κάνε αντί για wubi κανονική εγκατάσταση μπας και στρώσει. :thumbup: :wave: :bow:
linuxman έγραψε:
4. Μια εικονική μηχανή είναι μία λύση για κάποιον όταν του είναι αναγκαίο να έχει κάποια προγράμματα να κάνει την δουλεία του .

Αυτό είπα κι εγώ πιο πάνω, να κάνω την δουλειά μου και να την κάνω καλά. Γίνεται; :shock: :? :? :wtf:
linuxman έγραψε:
5. Κάνεις σύγκριση εγκατάσταση wubi με εγκατάσταση σε Virtualbox νομίζω ότι άλλο το ένα και άλλο το άλλο καμία σχέση το ένα με το άλλο

Εικονική εγκατάσταση είναι και μία, εικονική και η άλλη. Συγκρίσιμα τα μεγέθη, έτσι δεν είναι; :? :wtf: Κι αφού λοιπόν είναι συγκρίσιμα δεν πρέπει να ισχύουν και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, άλλο το wubi κι άλλο το Virtualbox, δεν διαφωνεί κανείς, αλλά ως εγκατάσταση λειτουργικού έχουμε να κάνουμε με εικονική εγκατάσταση σε εικονική μηχανή, είτε αυτή την λένε wubi, Virtualbox ή όπως αλλιώς ... :wtf: :ugeek: :bow:
linuxman έγραψε:
6. Δεν είμαι σκληροπυρηνικός σε καμία περίπτωση όταν το θέμα αγγίζει επαγγελματικά θέματα , εδώ θα κάνω ότι μπορώ .
7. Εάν στις 7 φορές στις 10 όσοι κάνανε την εγκατάσταση με wubi θα είχανε καταλάβει ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με πραγματικότητα τότε θα ήτανε καλύτερα τα πράγματα .
Η μεγάλη διαφορά ωστόσο είναι ότι το wubi ως εικονική μηχανή μέσα από ανασφαλή παράθυρα του Μπιλάκου, δεν λέει. Σ' αυτό συμφωνώ κι εγώ. Η έμφαση εδώ βρίσκεται στην ασφάλεια ή απουσία αυτής. :thumbup: :bow:
linuxman έγραψε:
8. Θα πρέπει στην μετάφραση να μπει και ένα μήνυμα ότι αυτό είναι καθαρά για δοκιμή και όχι για μία εγκατάσταση κανονική είναι καθαρά για λόγους δοκιμής .

Ναι, δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά από την στιγμή που η Canocial προσφέρει το wubi ως προσωρινή λύση για δοκιμή πρέπει να φροντίσει να κάνει και την εγκατάσταση και την λειτουργία αυτής άψογη -σαν την Sun VirtualBox ένα πράγμα. Διαφωνείς; :? :? :thumbup: :bow:
linuxman έγραψε:
9. Λύσεις στον μέσο χρήστη έχω να δώσω και δίνω πολλές φορές , το πρόβλημα είναι ότι εάν ακολουθεί μία διαδικασία σωστά με βήματα που αναγέρουνται σε καμία 10 οδηγούς τότε δεν θα έχουμε φαινόμενα .
10. Άλλα ο μέσος χρήστης για τον οποίο λες εσύ βαριέται να κάνει μία βόλτα στους οδηγούς , οδηγίες για νέους κτλ. .

Ο μέσος χρήστης βαριέται που ζει -βαριέται να κάνει μαι αναζήτηση στο google τουλάχιστον. Σε σέβομαι αφάνταστα γι' αυτό που κάνεις και σέβομαι και απόλυτα την άποψή σου (Λίνουξ και ξερό ψωμί), απλά εγώ είμαι πολυσυμπαντικός.
linuxman έγραψε:
Ναι να κάνει την δουλεία του σίγουρα δεν είπα πότε κάτι άλλο .
Απλά κάπου θα πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί και λίγο περιέργεια γιατί μου βγάζει αυτό για να δω έχει κανέναν οδηγό για το πως γίνεται κάτι , κάτι που δεν συμβαίνει στις 5-6-7 φορές στις 10 .
έγραψε:Και αν το wubi, που κι αυτό εικονική μηχανή κι εικονική εγκατάσταση είναι
Δεν είναι σε καμία περίπτωση εικονική μηχανή , ναι είναι μία εικονική εγκατάσταση άλλα όχι όπως εγκατάσταση σε εικονική μηχανή Virtualbox, Vmware κτλ.
Ελπίζω να σε κάλυψα .

Υ.Γ. Στις 15 σελίδες εδώ έγραψα μόνο ένα μήνυμα που είναι άσχετο με το θέμα του τόπικ , και μάλλον αυτά που έγραψες ήτανε για αλλού , αν θες συνεχίζουμε σε άλλο τόπικ και εκεί μπορώ να σου δώσω μία καλύτερη απάντηση .

Ναι, με κάλυψες. Επιμένω βέβαια ότι μπορεί το wubi να μην είναι εικονική μηχανή, αλλά παρ' όλα αυτά είναι εικονική εγκατάσταση. Όπως και να'χει όμως αφού προσφέρεται πρέπει να δουλεύει χάλια και να λέμε στον μέσο, βαρεμένο και ανίδεο μέσο νέο χρήστη. Μην κάνει τζις το wubi και κάνε κανονική εγκατάσταση να δεις την υγεία σου.

Off topic:
Όχι, θεώρησα ότι μαρκαρισμένο ως off-topic καλά είναι κι εδώ. Κι αυτό θεωρώ ότι wubi και Sun VirtualBox είναι συγκρίσιμα μεγέθη. Εάν παρ' όλα αυτά, εσύ ή/και οι διαχειριστές/συντονιστές τυχόν επιμένετε ευχαρίστως να το πάρω από δω και να το συνεχίσουμε στην Γωνιά του Ηπειρώτη.
linuxman έγραψε:
amag έγραψε:
sokoban4ever έγραψε:@amag
Φυσικά ένας λόγος ακόμα που πάνε μπάλα τα xp είναι ότι ακόμα δεν τα έχεις φορτώσει ....
:P

μα αυτος ειναι και ο λογος που τα εβαλα στο vbox για να εχω μονο τα προγραμματα που θελω για να δουλεψω και οχι για να σερφαρω στο ιντερνετ και να παιζω παιχνιδακια...!!!

τα windows λοιπον για δουλεια... και το Linux mint για ολη την "βρωμοδουλεια" χιχι

Off topic:
Εγώ δεν είμαι fun MAC άλλα σωστοί Διαχειριστές τον It Departments λένε :
MAC for Work , Linux for Networking and Winblows for Solitaire !!!!! :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Off topic:
Σωστό σε βρίσκω! Πασιέντζες σε παράθυρα του Μπιλάκου το SolSuite (shareware + paid) είναι κορυφαίο. Είμαι πρωταθλητής Ελλάδος σ' αυτό το άθλημα. :lol: :ugeek: :thumbup: :wave: :bow:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ph03nix » 26 Νοέμ 2009, 17:08

pros έγραψε:Αν έχεις εγκαταστήσει τα guest additions με δεξί CTRL και F έχεις διαστάσεις πλήρους οθόνης.

Πατωντας ctrl+F γινεται αυτο:

Εγω θελω να μεγαλωσω της διαστασεις του μεσα λειτουργικου(και στη θεση του μαυρου να εχω windows) οσο γινεται(αν γινεται)...γιατι ειναι λιγο αβολο... :think:
Τελευταία επεξεργασία από ph03nix και 26 Νοέμ 2009, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux:Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Desktop :OpenBSD 5.0 -current|Acer Laptop: Ubuntu 10.10 32bit|IBM Thinkpad X60 Laptop:OpenBSD 4.9 -stable.

OpenBSD,security matters.

Άβαταρ μέλους
ph03nix
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ph03nix » 26 Νοέμ 2009, 17:09

sorry για την φωτο...ας το διορθωσει καποιος! :/
Λειτουργικό : Desktop :OpenBSD 5.0 -current|Acer Laptop: Ubuntu 10.10 32bit|IBM Thinkpad X60 Laptop:OpenBSD 4.9 -stable.

Άβαταρ μέλους
ph03nix
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 26 Νοέμ 2009, 17:20

αφού εγκαταστήσεις τα guest additions πηγαίνεις στις ρυθμίσεις των win και ανεβάζεις την ανάλυση όσο πάει...
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ph03nix » 26 Νοέμ 2009, 17:23

Ευχαριστω πολυ ftso!πετυχε!!!ειναι κομπλε τωρα!!! ^^

Άβαταρ μέλους
ph03nix
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 27 Νοέμ 2009, 09:29

@ph03nix
Εντελώς ενημερωτικά
Πάντως και χωρίς το guest additions μπορείς απλά να αλλάξεις την ανάλυση ( δεξί κλικ ιδιότητες κλπ)
"απλά" .. το guest addition το προσφέρει αυτόματα όπως και το seamless mode, το shared cilpboard και το κλικ μεσα έξω από το guest χωρίς
συντόμευση εναλλαγής.. (ίσως να είναι και άλλα ..αλλά δεν μου 'ρχονται τώρα)
οπότε .. ναι είναι must τα guest additions αλλά μπορεί κανείς και χωρίς
τι είπα τώρα :crazy: :P
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 27 Νοέμ 2009, 14:09

@sokoban4ever
έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις την ανάλυση των win πριν βάλεις vga drivers? ;)
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ph03nix » 28 Νοέμ 2009, 01:46

sokoban4ever έγραψε:Πάντως και χωρίς το guest additions μπορείς απλά να αλλάξεις την ανάλυση ( δεξί κλικ ιδιότητες κλπ)

Βασικα εγω αυτο εκανα γιατι θεωρησα πως ειχα εγκαταστησει τα guest additions μαζι με την εγκατσταση του virtual box! :O(Αλλα τελικα μαλλον δεν!παντως και ετσι λειτουργει κανονικα!)
ευχαριστω παντως!

Άβαταρ μέλους
ph03nix
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Οδηγοί - How to - Tutorials