εγω εχω πεισει μεχρι στιγμη 3 ατομα αλλα μια η αδερφη του φιλου μ χρησιμοποιει linux γιατι βαλαμε στο η/υ της
Συντονιστής: konnn

Hephaestus έγραψε:Βάλε και τα "Δεν δοκίμασα / Δεν θέλω", "Δεν ξέρω / Δεν απαντώ" και θα πρότεινα να αλλάξεις την ετικέττα σε "Μπορείτε να κάνετε μία επιλογή" (αφού αφορά αριθμό), διαφορετικά "Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω". Το "...επιλέξετε μία επιλογή" είναι πλεονασμός στα ελληνικά.
Off topic:
Αρχίζουν και μου αρέσουν οι σφυγμομετρήσεις σου.
sokoban4ever έγραψε:Ενδιαφέρον ερώτημα
αλλά εξαρτάται ...
για παράδειγμα
1) περίπτωση
κάποιος έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο και έχει πείσει 1 άτομο
και κάποιος άλλος έρχεται σε επαφή με λίγο κόσμο και έχει πείσει και αυτός 1 άτομο
2) περίπτωση
Κάποιος νομίζει ότι έχει πείσει κάποιους αλλά τελικά πάλι ξεγλιστράνε στα winblows

sokoban4ever έγραψε:Ενδιαφέρον ερώτημα
![]()
αλλά εξαρτάται ...
για παράδειγμα
1) περίπτωση
και κάποιος άλλος έρχεται σε επαφή με λίγο κόσμο και έχει πείσει και αυτός 1 άτομο
2) περίπτωση
Κάποιος νομίζει ότι έχει πείσει κάποιους αλλά τελικά πάλι ξεγλιστράνε στα winblows
τέσπα κάποιες σκέψεις είπα μια χαρά πείθετε όσους μπορείτε

linuxman έγραψε:Εγώ έχω χάσει την μπάλα σε πόσους το έβαλα έως τώρα![]()
![]()
![]()
Σε όσους το έβαλα το έχουν έως τώρα .

Apopas έγραψε:linuxman έγραψε:Εγώ έχω χάσει την μπάλα σε πόσους το έβαλα έως τώρα![]()
![]()
![]()
Σε όσους το έβαλα το έχουν έως τώρα .
Πρώτη φορά ακούω κάποιον να έχει προσυλητίσει περισσότερους από 'μενα. Μακάρι να ακούω τέτοια συνέχεια

kzlazy έγραψε:sokoban4ever έγραψε:Ενδιαφέρον ερώτημα
![]()
αλλά εξαρτάται ...
για παράδειγμα
1) περίπτωση
2) περίπτωση
τέσπα κάποιες σκέψεις είπα μια χαρά πείθετε όσους μπορείτε
3)περίπτωση
και κάποιος έχει πολλά pc και τον πείθω να βάλει ubuntu σε ένα από αυτά. Παίρνω 1 ή το κλάσμα 1/αριθμός pc ?
4)περίπτωση
κάποιον πείθω να βάλει dual/multi boot. Πόσα παίρνω ?
Αν έχουμε εμείς οι ίδιοι multi boot επιδρά μειωτικά;
Αρκετά με την πλάκα, δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι ειρωνεύομαι γιατί δεν το κάνω, απλά βρίσκω ότι δεν έχει μεγάλο νόημα να «πείθεις» κάποιον για κάτι σε αυτό το πεδίο. Εχω πολλές φορές παρουσιάσει τα υπέρ, όταν άλλοι με βλέπουν να δουλεύω στο pc μου, και έχω εγκαταστήσει σε δεύτερα ή τρίτα μηχανήματα φίλων ubuntu μπας και τα δοκιμάσουν, αλλά μέχρι εκεί. Κι αυτό γιατί νομίζω ότι δεν έχει νόημα και σημασία να πείσεις κάποιον αν δεν αποζητά να «πειστεί», περίπτωση στην οποία, κατ'ακριβολογία, δεν τον πείθεις, απλά του δίνεις τη λύση που ψάχνει μόνος του.
Ασε που θα με εκνεύριζε να προσπαθήσει κάποιος να με πείσει για κάτι που ξέρω και δεν θέλω, και δεν κάνω αυτά που με εκνευρίζει να μου κάνουν...
Αν έπρεπε να απαντήσω κιόλας, θα έλεγα «κανέναν με ενσυνείδητη προσπάθεια, αφήνω τον κόσμο στην ησυχία του», κάποιοι άλλαξαν λειτουργικό με τη βοήθειά μου.