Γεια σας. Εχω ένα πρόβλημα.
Εχω ένα usb ποντίκι logitech b110 το οποίο σταματάει μερικές φορές να λειτουργεί (σβήνει και το λεηζερ του), αν το βγάλω από την θύρα και το ξαναβάλω στην ίδια πάλι δεν κάνει τίποτα, αν το βάλω σε άλλη θύρα λειτουργεί κανονικά. Σήμερα έγινε αυτό με 3 θύρες, βγήκε ''off'' η μία και μετά άλλες δύο(το ποντίκι δε λειτουργούσε σε κμία από αυτές που είχαν βγει off μόνο σε νέα θύρα) με διαφορά κάποιων λεπτών. Αυτό δε γίνεται συστηματικά, πχ σήμερα έτυχε σε 3 θύρες στη σειρά, άλλη μέρα μπορεί να μην τύχει σε καμία, άλλη μέρα σε μια μονο κλπ.
Να πω επίσης ότι δεν το βάζω σε εξωτερικό usb hub, ούτε στις μπροστά θύρες του pc, μόνο στις πίσω. Η έκδοση μου είναι η 10.04 και η μητρική gigabyte p55m-ud2. Μετά από επανεκκίνηση το ποντίκι λειτουργεί αρχικά κανονικά πάλι σε όλες τις θύρες.
Το ποντίκι λειτουργεί χωρίς να έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα σε win(από xp μέχρι 7). Απ ότι θυμάμαι δε μου χει παρουσιάσει αντίστοιχο πρόβλημα σε fedora 14, και νομίζω ούτε σε παλιότερες ubuntu εκδόσεις.
Εχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον? Εχει κανείς καποια ιδέα για το πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα?