σσ. Σιχαίνομαι το empathy!
Συντονιστής: the_eye

emmsarris έγραψε:
Ίσως δεν έπρεπε να υιοθετηθεί ακόμη από το ubuntu! Το pidgin μια χαρά ήταν προεπιλογή!

silvestros έγραψε:Με pidgin, emesene, empathy δεν εχω καταφερει να κανω video κληση.
| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |

logari81 έγραψε:
καντο με gmail. Το gtalk της google βασιζεται σε ενα ανοιχτο πρωτόκολλο, το xmpp, και μπορεις να εχεις κλήση βιντεο και ήχο με το pidgin ή με το empathy ή με ότι γουσταρεις. Απορώ γιατι ο κοσμος εχει κολλήσει στο msn. Ενας λογαριασμος gmail σου παρεχει κατευθειαν και gtalk, πρεπει να το ρυθμισεις μονο στο pidgin, για να το χρησιμοποιήσεις.

silvestros έγραψε:Αυτο με το gtalk δεν το ηξερα, θα το τσεκαρω.
Αν ηταν στο χερι μου θα χρησιμοποιουσα skype, και μενα δεν μ'αρεσει το msn. Αφου το'χουν ολοι ομως, τι να κανω

silvestros έγραψε:Παιδια, το WLM ειναι καλυτερο οσον αφορα την υπηρεσια msn και μονο. Δεν αναφερομαστε στα υπολοιπα πρωτοκολα επικοινωνιας που υποστηριζει το pidgin και το empathy. Με την λεξη καλυτερο, εγω τουλαχιστον, δεν εννοω ομορφο (αυτο ειναι υποκειμενικο), αλλα ότι δουλευει καλυτερα. Δεν εχει προβληματα με μεταφορες αρχειων, audio και video κλησεις, κ.τ.λ. Αυτα τα κανει χωρις δευτερη κουβεντα.
Με pidgin, emesene, empathy δεν εχω καταφερει να κανω video κληση.
Το ξαναλεω, δεν φταινε οι open source εφαρμογες. Ολα αυτα γινονται επειδη το πρωτοκολο επικοινωνιας msn ειναι της MS. Οποτε σε αυτο, αυτη εχει το πανω χερι και ειναι λογικο να εχει τον πιο λειτουργικο msn messenger.