elefher έγραψε:Οχι,ο δισκος μου ειναι χωρισμενος σε partition και η μεταφορα των δεδομενων γινεται σε ενα μερος που ειναι διαμορφομενο με NTFS
Δοκιμασε να κανεις την μεταφορα στο /home σου, και δες αν ειναι ενταξει εκει!
elefher έγραψε:Οχι,ο δισκος μου ειναι χωρισμενος σε partition και η μεταφορα των δεδομενων γινεται σε ενα μερος που ειναι διαμορφομενο με NTFS
elefher έγραψε:Εκανα καποια τεστ με ενα αρχειω 1.7 GB.τη πρωτη φορα εκανα μεταφορα απο το ntfs --> φλασακι με ταχυτητα 6 MBps,απο το φλασακι --> ntfs με 18 MBps,απο το φλασακι --> /home με 18.7 ΜΒps και απο το /home --> φλασακι με 6MBps.Εαν παρατηρησεται οταν γινεται αντιγραφη απο το φλασακι σε κατι αλλο η ταχυτητα ειναι μεγαλη στο 18MBps ενω απο κατι αλλο σε φλασακι ειναι αρκετα ποιο μικρη στα 6 ΜΒps.Μηπος ειναι φισιολογικο οταν το φλασακι στελνει να εχει αυτη τη ταχυτητα και οταν δεχετε να εχει ποιο μικρη?
vagrale13 έγραψε:Ναι,. ειναι φυσιολογικο αυτο, και παιζει ρολο το ποσο γρηγορο ειναι φλασακι στην αντιγραφη, και οχι το λειτουργικο!
caslor έγραψε:Και εγω εχω παρατηρήσει οτι αργει η μεταφορα δεδομένων σε flashακι ... ακομα και οταν ειναι να σβησεις αρχεια απο εκει μεσα... κανει πολυ ωρα να τα διαγραψει...
λες και λειτουργει σαν usb1
βεβαια εγω δεν το εχω διαμορφωσει σε ntfs συστημα... ειναι fat32 το flash-ακι
caslor έγραψε:Σε fat32 το εχω..
αλλα δεν μπορει να κανει 10 λεπτα να σβησει ενα αρχειο ταινιας 1γιγα ενω στα xp το κανει σε λιγοτερο απο λεπτο..
κατι παιζει..