Εννοείτε πως δεν θα αναπτύξω την άποψη μου εδώ. άλλη η θεματολογία του φόρουμ...
Απλά να υπάρχει ένα δεν συμφωνώ μαζί σας ήθελα
Συντονιστής: konnn

taratatzoum έγραψε:Σόρρυ που θα σας την χαλάσω αλλά έχω αντίθετη άποψη σε πάαααρα πολλά.
Εννοείτε πως δεν θα αναπτύξω την άποψη μου εδώ. άλλη η θεματολογία του φόρουμ...

taratatzoum έγραψε:Σόρρυ που θα σας την χαλάσω αλλά έχω αντίθετη άποψη σε πάαααρα πολλά.

tolis_01 έγραψε:
Γιατί όχι; Περί ανέμων λέγεται το section

Macedon έγραψε:tolis_01 έγραψε:
Γιατί όχι; Περί ανέμων λέγεται το section
Περί ανέμων ακριβώς λέγεται tolis_01...
και όχι περί αντίχριστων![]()
Λοιπόν επειδή το θέμα είναι λεπτό...
Θα παρακαλούσα τους συντονιστές να το διαγράψουν τελείως , για δύο λόγους...
για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, και θίξει την προσωπικότητα του κάθε χρήστη (χριστιανού και μή) και επισκέπτη αυτής τις σελίδας !!!
Και δεύτερος λόγος ειναι:
Πώς , δεν θέλω να πιστεύω ότι "αυτοί" "εγώ" όσοι δλδ χρησιμοποιούν το λίνουξ είναι όλοι τους "Άπιστοι"
Είμαι χριστιανός ,δεν είμαι και " Ο χριστιανός " οκ ,χαλαρώστε ....
Και επειδη ειναι περι ανεμων... Αυτό τι πάει να πει??? δεν το κατάλαβα!!!
Σας ευχαριστώ!!!
Φιλικά
Μακεδών

Macedon έγραψε:και όχι περί αντίχριστων![]()
Macedon έγραψε:Λοιπόν επειδή το θέμα είναι λεπτό...
Θα παρακαλούσα τους συντονιστές να το διαγράψουν τελείως
Macedon έγραψε:για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, και θίξει την προσωπικότητα του κάθε χρήστη (χριστιανού και μή) και επισκέπτη αυτής τις σελίδας !!!
Macedon έγραψε:Πώς , δεν θέλω να πιστεύω ότι "αυτοί" "εγώ" όσοι δλδ χρησιμοποιούν το λίνουξ είναι όλοι τους "Άπιστοι"
Macedon έγραψε:Είμαι χριστιανός
Macedon έγραψε:Και επειδη ειναι περι ανεμων... Αυτό τι πάει να πει??? δεν το κατάλαβα!!!

Macedon έγραψε:Λοιπόν επειδή το θέμα είναι λεπτό...
Θα παρακαλούσα τους συντονιστές να το διαγράψουν τελείως , για δύο λόγους...
για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, και θίξει την προσωπικότητα του κάθε χρήστη (χριστιανού και μή) και επισκέπτη αυτής τις σελίδας !!!
Macedon έγραψε:Και δεύτερος λόγος ειναι:
Πώς , δεν θέλω να πιστεύω ότι "αυτοί" "εγώ" όσοι δλδ χρησιμοποιούν το λίνουξ είναι όλοι τους "Άπιστοι"