το να έχεις αδυναμία κάπου δεν σημαίνει πως πρέπει να τον ειρωνεύεσαι μόνο ο Θεός είναι τέλιος..
όταν είπα την προσπάθεια μου εννοούσα να γράψω ελληνικά...
Συντονιστής: Geochr

Dimitris έγραψε:1. Όπως είπαν και οι c7p, logari81, τι καινούριο θα κάνει η ομάδα αυτή που δεν υπάρχει ήδη; Μήπως είναι καλύτερο να επεκτείνει/διορθώσει προγράμματα που ήδη λειτουργούν;
Dimitris έγραψε:4. Να μάθετε να γράφετε σωστά ελληνικά. Συγγνώμη, αλλά χρειάζεται αν θέλετε να μάθετε σωστό προγραμματισμό

idomeneas έγραψε:Off topic:
Προς ηρεμία των υψηλών τόνων ... Θα έλεγα το εξής : Τα ελλήνικά AxΙD δεν είναι απαραίτητα στον προγραμματισμό. Είναι απαραίτητα όμως για το πώς γράφουμε εδώ μέσα, γιατί πρέπει κάποιοι να διαβάσουν αυτά που γράφουμε και να καταλάβουν τι εννοούμε γρήγορα και απλά. Πίστεψε με έχω γνωρίσει άριστους προγραμματιστές που είναι ανορθόγραφοι και κάνουν λάθη και στην ομιλία τους. Προφανώς ο Dimitris και ο Nisok αναφέρονται για το πώς διατυπώνουμε τις εκφράσεις μας εδώ στο φόρουμ
Φιλικά Ιδομενέας

Dimitris έγραψε:Off topic:
Συγγνώμη για την ίσως απρεπή μου συμπεριφορά. Δεν είχα σκοπό να αποθαρρύνω την προσπάθεια αυτή. Διάφορα λόγοι μπορεί να επηρέασαν και να υποκίνησαν τα όσα είπα. Μπορεί να ήμουν εκνευρισμένος για άλλους λόγους και απλώς να ξέσπασα εδώ. Και πάλι ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον. Αλλά αν δεν υπάρξει κριτική δεν πρόκειται ποτέ να βελτιωθούμε. Και μιλώντας λίγο πιο γενικά κι αόριστα, χωρίς κριτική και χωρίς βελτίωση θα μείνουμε εκεί που είμαστε και θα συνεχίσουν να μας πατούν και να λέμε και ευχαριστώ. Θα ήθελα να πω κι άλλα για την παιδεία και το εκπαιδευτικό μας σύστημα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα γίνω ακόμη πιο εριστικός. Γι'αυτό σταματάω εδώ. Δεν πρόκειται στο μέλλον να κάνω άλλα σχόλια για την ορθογραφία (είχα κάνει και στο παρελθόν και όλο και κάποιος νιώθει παρεξηγημένος) αλλά κατά βάθος πιστεύω ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία μιας γλώσσας και βοηθάει στην ετυμολογική προέλευση των λέξεών της.

| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |