Γεια σας και απο εμένα
Λεγομαι Αργύρης και χρησημοποιώ ubuntu εδω και 4-5 μήνες .Είμαι υπερευχαρηστημενος με το λειτουργικό,εχει σχεδον τα παντα......σταθερή λειτουργία,eyecandy μεσω του compiz,φοβερά προγράμματα οπως το Miro για να βλεπεις Videocasts και μια ενεργή κοινότητα η οποία μπορεί να σε βοηθησει με τις γνωσεις της.
Παρολαυτα στη αρχή επερεπε να εχω Dual-boot με τα windows λογω προγραμμάτων οπως το multisim και matlab,με λιγο ψαξιμο ομως απαλαχθηκα και απο αυτο με το VirtualBox,η καλυτερη λυση ομως θα ηταν να υπαρξουν αντίστοιχα τα open-source προγραμματα με τον ιδιο στοιβαρό σχεδιασμό (αυτά που υπαρχουν δεν μου αρσεσαν καθόλου).....και τελος θα ηταν φοβερό να υπαρξει μια εκδοση του emesene,aMSN......κτλ που να υποστηρήζει Shared folders.
Το καλό ειναι οτι βρίσκω ολω και περισοτερους χρηστες ubuntu και open-source OS,αντε σιγα σιγα να σπασουν τo μονοπολιο της MS στα desktop pcs και της apple(φοβερα προιοντα αλλα........εταιρεια καρχαριών),το μεγαλο βημα λεγεται οτι θα γίνει με το Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope
http://thegreekz.com/forum/showthread.php?t=378512Keep on rocking.....Ubuntu.