Συνοπτικα θ' απαντησω:
Ουτε καν που σκεφτηκα "δημιουργια εντυπωσεων" η κατι τετοιο.
Απλα ειπα πως εκει ειναι η σελιδα, φανερη και προσβασιμη σε ολους και δειχνει δειγματα δουλειας (καλης η κακης).
Τωρα για τις χμμμ. εντυπωσεις που εσυ μαλλον δημιουργεις, φιλτατε Κωστα.
Ναι ειμαι ο ιδιοκτητης, δημιουργος του kigka.blogspot.com οπως και του http://yaglb.com που οδηγει στο ιδιο domain.
Domain που αγοραζουμε επωνυμα προφανως.
Το γιατι λοιπον, αφου το αναφερεις:
Οταν ξεκινησα το blog το εκανα για τη πλακα μου. ΔΕΝ ειχα, ΔΕΝ εχω, ΔΕΝ μου δινει ΚΑΝΕΝΑ επαγγελματικο οφελος το συγκεκριμενο (η οποιο αλλο blog).
Ετσι ΔΕΝ ειχα και λογο να το κανω επωνυμα, οπως ως γνωστο το κανουν πολλοι λογω επαγγελματικης δημοσιοτητας (θεμιτο αλλωστε).
Λιστα με το αν εχω προσφερει δε θα κανω, μα μαλλον δε ξεπεταχτηκα απο το πουθενα.
Ισως εχω συμβαλει ψυχη και σωμα στο ν' αναπτυχθει μια γνωστοτατη σημερα (κοινοτικη) διανομη και να γινει γνωστη κι' εδω (στην Ελλαδα).
ισως εχω συμβαλλει με το τροπο μου σε συλλογο του Linux, ισως παλι να εχω συμβαλει κι' αλλου.
Εχει καποια σημασια αληθεια?
Ο καθενας/καθεμια εχει το λογο του που δημιουργει τα νικ της δικτυακης του παρουσιας.
Ετσι και γω τοτε προτιμησα να δωσω τ' ονομα της σκυλιτσας μου που ειχα χασει απο καρκινο.
(συν πως το yaglb στο blogger ηταν ηδη κατειλειμενο)
Βεβαια ΑΝ διαβαζες τα παραπανω θα εβλεπες πως το blog ηταν στο Planet Hellug, μα εγω ζητησα να βγει επειδη εβλεπα πως βαραινε τη σελιδα τους.
Αρα προφανως, οπως ξερεις, ΕΠΩΝΥΜΑ θα το εβαλα εκει.
Απο την αλλη ενα κλικ υποθεση ειναι: http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 624&v=wall
φατσα καρτα στο blog αλλωστε.
Αλλωστε δεν ασχοληθηκα ποτε ξανα με το προφιλ μου στη Google περαν της πρωτης φορας.
-Οχι σε καμια ΔΕΝ ειπα (παραπανω αλλωστε ειναι) οτι καποιος/καποιοι εκπροσωπουν τη Κοινοτητα.
Απλα οταν μιλαγαμε νομισαμε καλυτερη λυση, πιο νομιμη, ωστε ν'αλλιευονται (με rss η copy-paste)
τα σχετικα με το Ubuntu σχολια στη πρωτη σελιδα, ωστε μη τυχον και προεκυπτε καποιο θεμα.
Εξ' ου και η δημοσιοποιηση του θεματος.
Φανερη αν μη τι αλλο η αθωοτητα του πραγματος!
Ελπιζω τωρα, να εγιναν αντιληπτες οι προθεσεις.....
Δε θα μ' ενδιεφερε το coAdmin η οτι αλλο.
Οπως εχω αναφερει, αν δημιουργηθει κατι απο τη Κοινοτητα, εκει που φτιαχνω 10 αρθρα για το blog, ευχαριστως θα δινω τα 2-3 για τη Κοινοτητα (blog, ubuntistas, πχ)
Και χωρις αναφορα του ποιος το εγραψε. Αν θες πιστεψε το δε με νοιαζει αυτο.
Σιγουρα ομως υπαρχει νεο αιμα που θα μπορουσε να βοηθησει.
Κατα τ' αλλα, οπως ξερεις τα παντα σχεδον ειναι Αθηνοκεντρικα και καποια πραγματα για οσους απο εμας εχουμε αποφασισει ν' αποσυρθουμε επαρχια, δεν ειναι και τοσο εφικτα πλεον.
Το δε φιλοτιμο, το ανεφερα, στο τελος, εννοντας, πως δεν ειναι αναγκη ολα να ειναι πονηρα και καποιοι μας, μπορει να εχουν φιλοτιμο.
Αυτο και μονο.