ubuntu kafe

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Re: ubuntu kafe

Δημοσίευσηαπό babismk » 13 Νοέμ 2010, 09:06

Mitsakos έγραψε:Μπορείς να ανοίξεις νέο θέμα (αν δεν βρήκες κάτι που να σε βοηθάει) στη κατάλληλη ενότητα (Εφαρμογές για Γραφείο / Γραφιστική / Επιστήμες).
Τέλος να αναφέρεσαι πιο συγκεκριμένα για τη βοήθεια που ζητάς ώστε να καταλαβαίνουμε το πρόβλημα ή την απορία σου.

Νομίζω ότι χρειάζεται να ανοίξουμε ένα τέτοιο θέμα για ανταλλαγή εμπειριών με εκείνους πού ασχολούνται με το kicad και θα το κάνω άμεσα!
το πρόβλημα μου τωρα με το πρόγραμμα είναι, πως ενημερώνονται οι βιβλιοθήκες!
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Μέτρια
Λειτουργικό Ubuntu 10,4 μοντέλο:sony vaio vgn-fs315S
Επεξεργαστής Intel pentium M750 1,86 GHZ │ Μνήμη SDRAM 1GB/MO│ Κάρτα Γραφικών GeForce 6400 TurboCache│ Κάρτα Ασύρματη NAI │ Κάρτα Ήχου Ναι│ Οθόνη & Ανάλυση 15,4"WXGA X-black LCD
babismk
babeTUX
babeTUX

IRC: babismk
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό babismk » 13 Νοέμ 2010, 23:23

Καί τώρα το καλύτερο.. έχασα!!!! τόν κάδο ανακύκλωσης μόλις εγκατέστησα τον Πλοηγό Παραθύρων Avant 0.4.0 καί τώρα τι κάνουμε? οεο?
Επεξεργαστής Intel pentium M750 1,86 GHZ │ Μνήμη SDRAM 1GB/MO│ Κάρτα Γραφικών GeForce 6400 TurboCache│ Κάρτα Ασύρματη NAI │ Κάρτα Ήχου Ναι│ Οθόνη & Ανάλυση 15,4"WXGA X-black LCD
babismk
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 14 Νοέμ 2010, 02:20

άμα θέλετε κάποιο είδος chat στο forum μπορούμε να βάλουμε shoutbox. Αλλά το irc είναι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό clepto » 14 Νοέμ 2010, 02:44

babismk έγραψε:
Mitsakos έγραψε:Μπορείς να ανοίξεις νέο θέμα (αν δεν βρήκες κάτι που να σε βοηθάει) στη κατάλληλη ενότητα (Εφαρμογές για Γραφείο / Γραφιστική / Επιστήμες).
Τέλος να αναφέρεσαι πιο συγκεκριμένα για τη βοήθεια που ζητάς ώστε να καταλαβαίνουμε το πρόβλημα ή την απορία σου.

Νομίζω ότι χρειάζεται να ανοίξουμε ένα τέτοιο θέμα για ανταλλαγή εμπειριών με εκείνους πού ασχολούνται με το kicad και θα το κάνω άμεσα!
babismk έγραψε:Καί τώρα το καλύτερο.. έχασα!!!! τόν κάδο ανακύκλωσης μόλις εγκατέστησα τον Πλοηγό Παραθύρων Avant 0.4.0 καί τώρα τι κάνουμε? οεο?

πάτα πάνω στον πίνακα εφαρμογών δεξί κλικ και πρόσθεση στον πίνακα και βρες τον κάδο....
ή άμα θέλεις να το έχεις στο awn πάτα δεξί κλικ στην μπάρα και προτιμήσεις και νομίζω κάπου τον έχει....
1 Γνώσεις Linux: Ικανοποιητικό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 13.04 raring 3.8.0-30-generic 64bit (en_US.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.8.0-19-generic, Windows 7
3 Intel Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz ‖ RAM 3840 MiB ‖ ASUS K56CB
4 Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] {i915}
5 wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168 PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 0a)
clepto
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: christriant
IRC: Clepto
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό babismk » 14 Νοέμ 2010, 07:10

clepto έγραψε:
babismk έγραψε:

babismk έγραψε:Καί τώρα το καλύτερο.. έχασα!!!! τόν κάδο ανακύκλωσης μόλις εγκατέστησα τον Πλοηγό Παραθύρων Avant 0.4.0 καί τώρα τι κάνουμε? οεο?

πάτα πάνω στον πίνακα εφαρμογών δεξί κλικ και πρόσθεση στον πίνακα και βρες τον κάδο....
[size=150]
ok .έγινε τον βρήκα τον άτιμο!! ευχαριστώ πολύ!
[/size]
ή άμα θέλεις να το έχεις στο awn πάτα δεξί κλικ στην μπάρα και προτιμήσεις και νομίζω κάπου τον έχει....
babismk
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό babismk » 14 Νοέμ 2010, 07:36

Nisok έγραψε:άμα θέλετε κάποιο είδος chat στο forum μπορούμε να βάλουμε shoutbox. Αλλά το irc είναι καλύτερο.

νομίζω ότι με την είσοδο στο φόρουμ το shoutbox θα έδινε μια αμεσότητα στην επικοινωνία όσων είναι συνδεδεμένοι! το irc είναι απαραίτητο (εργαλείο) για πιο ειδική επικοινωνία μεταξύ μας!
babismk
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό babismk » 14 Νοέμ 2010, 07:59

στο ubuntu kafe μπορεί ο καθένας να ποστάρει οτι άσχετο η σχετικό με θέματα τής κοινότητας! (αρκεί να είναι κόσμιο!) για τον λόγω αυτό τοποθέτησα το θέμα στην ενότητα (Γενικά)
babismk
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 14 Νοέμ 2010, 10:58

Γενικά η αποψή μου για το ζήτημα είναι ότι στο φορουμ και στο #ubuntu-gr στο irc θα πρεπει να περιορίζουμε τις offtopic συζητήσεις σε ένα ελάχιστο επίπεδο.

Για "κουβεντούλα" έχουμε φτιάξει το #ubuntu-gr-offtopic

Για "κουβεντούλα" επίσης έχουμε φτιάξει groups του ubuntu-gr σχεδόν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το forum, η λιστα ταχυδρομείου και το #ubuntu-gr στο irc είναι εργαλεία. Είναι μέρη όπου άτομα με λιγότερες η περισσότερες τεχνικές γνωσεις αφιερώνουμε χρόνο για να λύνουμε προβλήματα νέων χρηστών αλλά και να λύνουμε προβλήματα καθαυτού του Ubuntu.

Ας κρατήσουμε λοιπόν κατα το δυνατόν καθαρά αυτά τα εργαλεία δουλειας για να κάνουμε ευκολότερη την ζωή των εθελοντών που συμμετέχουν σε αυτά.

@babismk αν σε ενδιαφέρει το ζήτημα της κοινωνικής δικτύωσης του ubuntu-gr μια πολύ καλή ιδέα ειναι να αναλάβεις έναν πιο ενεργό ρόλο στα αντιστοιχα group σε twitter, facebook κτλ. Αυτήν την δουλεια την έκανε πριν αποχωρήσει ο filipposxf επομένως τώρα χρειάζεται ένα νέο άτομο.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 14 Νοέμ 2010, 17:10

@logari : Συμφωνω απολυτα.Και επειδη βλεπω γνωριζεις τα περι διαχειριστων,απαντησε και εδω ! :thumbup:
while ( ! ( succeed = try() ) );
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

IRC: dtrzG
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό babismk » 14 Νοέμ 2010, 18:06

αγαπητέ φίλε logari81 δεν είχα πρόθεση να χαλάσω τον χρόνο κανενός αλά ούτε και τον δικό μου! έχω την άποψη ότι ακόμα και από το κους κους καμία φόρα κάτι καλό μπορεί να βγει.
τέλος πάντων ας μην γίνετε κουβέντα o Συντονιστής ας κλειδώσει η διαγράψει το θέμα ubuntou kafe .
τώρα για το ζήτημα της κοινωνικής δικτύωσης του ubuntu-gr δεν έχω αντίρρηση αν και δέν είμαι fun σε χώρους όπως twitter, facebook κτλ είναι όμως κάτι που κάνω στα άτομα που γνωρίζω προσωπικά .
ευχαριστω παντος για τον χρόνο που διέθεσες, νομίζω όμως ότι εμείς οι νεότεροι στο ubuntou δικαιούμαστε συχωροχάρτι!! και πάλι ευχαριστώ πολύ! :wave: :wave: :wave:
babismk
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Γενικά