pidgin personal message  Το θέμα επιλύθηκε

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

pidgin personal message  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 13 Νοέμ 2010, 18:54

λοιπον υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας μεταξύ pidgin και του νέου windows live essentials 2011

το windows live 2011 ειναι συμβατο μόνο με windows 7 και όχι με xp!!

το πρόβλημα που έχω είναι το εξής:

όταν είμαι στο pidgin και αλλάξω avatar ή personal message τότε αυτές τις αλλαγές μπορούν να τις δούνε οι φίλοι μου που είναι χρήστες του παλιού messenger (windows live 2010) αλλα όχι όσοι έχουν windows live 2011 !!

δηλαδη αλλάζω personal message και οι επαφές μου που έχουν windows live 2011 δε βλέπουν να έχω καν κάποιο μηνυμα!!! :thumbdown:

δοκίμασα να το αλλάξω και απο το λογαριασμό μου στο msn αλλα πάλι τπτ

μήπως έχετε καμια ιδεα τι συμβαίνει? :problem:
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8),
Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q
AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442]
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Re: pidgin personal message

Δημοσίευσηαπό s.dalas » 13 Νοέμ 2010, 20:40

ALdaperan έγραψε:δοκίμασα να το αλλάξω και απο το λογαριασμό μου στο msn αλλα πάλι τπτ

Το είδα πρόσφατα σε ένα φίλο με 7. Αλλά γράφει αυτό που έχω περάσει στο msn πριν 2 χρόνια!! και όχι αυτό που έχω τώρα στο pidgin...
...Open minds using open source...
Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω | Προγραμματισμός: Πολύ λίγα | Αγγλικά: οφ κορς
Desktop -> Dual Core 2.5GHz, 5Gb of Ram, 640Gb HD, Nvidia 9500GT + Ubuntu 13.10 = Life is simple...
Notebook -> 10.04 dual boot Win 7 σε lenovo ideapad U350
;) Οδηγός προς Νεοεισερχομένους ;) Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες ;) http://UbuntuForums.org ;)
Άβαταρ μέλους
s.dalas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 13 Νοέμ 2010, 20:43

δηλαδη να μπω με τα 7 με το windows live 2011 και να αλλαξω μηνυμα? :crazy:

καποιος αλλος τρόπος δεν υπάρχει?

ολο κολπάκια μας παίζει αυτο το windows live :wtf:
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8),
Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q
AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442]
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό s.dalas » 13 Νοέμ 2010, 21:02

Έψαξα διάφορα όπως αυτό http://developer.pidgin.im/ticket/5331 και τελικά βρήκα αυτό
έγραψε:WLM 2011 gets the Windows Live profile name from Microsoft's servers.
Τώρα πως μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό? Πρέπει να το αναφέρουμε σαν bug στο pidgin ποιος μπορεί να μας συμβουλέψει?
Αυτή η ερώτηση εννοείται οτι πάει σε όλους και ειδικά τους έμπειρους χρήστες...
Desktop -> Dual Core 2.5GHz, 5Gb of Ram, 640Gb HD, Nvidia 9500GT + Ubuntu 13.10 = Life is simple...
;) Οδηγός προς Νεοεισερχομένους ;) Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες ;) http://UbuntuForums.org ;)
Άβαταρ μέλους
s.dalas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Γιώργος Φιωτάκης » 13 Νοέμ 2010, 22:13

Για την ώρα νομίζω πως θα πρέπει να μπεις στο λογαριασμό σου με windows live Id για να κάνεις αυτές τις αλλαγές.
Δεν έχω προσωπικά ιδέα περί MSN αλλά δοκίμασα με ένα λογαριασμό και δουλεύει.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι bug του Pidgin αυτό όμως. Μάλλον σαν feature request θα πρέπει να καταχωρηθεί και λογικά θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί ήδη.
Στην ουσία αυτό που έχει γίνει είναι ότι το τελευταίο MSN χρησιμοποιεί δεδομένα από το windowsliveID οπότε εκεί θα πρέπει να συνδεθείς, να πας στον messenger και να περάσεις ό,τι στοιχεία θέλεις.
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φιωτάκης
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό s.dalas » 13 Νοέμ 2010, 22:16

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο είναι bug του Pidgin αυτό όμως. Μάλλον σαν feature request θα πρέπει να καταχωρηθεί και λογικά θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί ήδη.
Στην ουσία αυτό που έχει γίνει είναι ότι το τελευταίο MSN χρησιμοποιεί δεδομένα από το windowsliveID οπότε εκεί θα πρέπει να συνδεθείς, να πας στον messenger και να περάσεις ό,τι στοιχεία θέλεις.

Αυτό αναφέρω. Δεν είναι bug ακριβώς αλλά κάπως πρέπει να δούμε αν έχει δηλωθεί για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
s.dalas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Γιώργος Φιωτάκης » 13 Νοέμ 2010, 22:54

Ε, πολύ απλά πας στις σελίδες bug trucker του pidgin, ψάχνεις τα bug κι αν δεν έχει καταχωρηθεί το αναφέρεις.
Επίσης, καλό είναι πριν το κάνεις αυτό να κοιτάξεις μήπως εκεί θα βρεις πιο φρέσκια έκδοση απ' αυτή που υπάρχει στα αποθετήρια του ubuntu.
Ενδεικτικά αναφέρω πως τρέχουσα είναι η 2.7.5 στο PPA και τη σελίδα του pidgin ενώ στα αποθετήρια είναι η 2.7.3
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φιωτάκης
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet