Καλησπέρα και απο εμένα, πιστεύω οτι στο φεστιβάλ προσπαθήσαμε να δώσουμε όσο το δυνατόν μια καλή παρουσίαση με τα μέσα που διαθέταμε και με βάση τον χρόνο που μπόρεσε να διαθέσει ο καθένας.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τα μέλη που ήταν μαζί μου αυτές τις μέρες αλλά και όλους όσους πέρασαν απο το τραπεζάκι μας και έμειναν έστω και για 10'.
Ευτυχώς μπόρεσα να είμαι και τις 2 μέρες στο φεστιβάλ και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω αρκετά μέλη της της κοινότητάς μας και με χαροποίησε ιδιαίτερα,ας με συγχωρέσουν που δεν θυμάμαι όλα τα ονόματα τους
Από μεριάς κοινότητας,υπήρχε μικρή συμμετοχή.Πιστεύω στην επόμενη δράση μας να είμαστε περισσότεροι...
Υ.Γ.1 Τα φυλλάδια και το λάβαρο,τα έχω εγώ.
Υ.Γ.2 Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και τον kon14 (τον μικρό της παρέας όπως τον αποκαλέσατε),καθώς είχε μαζί του κάρτα wifi και μπόρεσα και σύνδεσα το desktop μου (ναι είχαμε και απο αυτό στο φεστιβάλ) στο ιντερνετ !!!
Υ.Γ.3 Επίσης να ευχαριστήσω και τα παιδιά της διοργάνωσης του openfest για την οθόνη που μας παραχώρησαν αλλά και για το ελεύθερο να τρώμε απο τα κουλουράκια τους

(Ήταν ωραία τα άτιμα)