prov83 έγραψε:Όσον αφορά το βιντεο με την ομιλία του δε κατάλαβα γιατί ανέβηκε και γιατί χαρήκατε. Στοιχειοθέτησε κάποιο σωστό επιχείρημα υπέρ του ελεύθερου λογισμικού;
Όποιος πολιτικός αντικρούει οτιδήποτε χωρίς να προσφέρει εναλλακτική λύση(πρόταση νομου για την αντιπολιτευση, σχέδιο νομου για την κυβέρνηση) είναι τουλάχιστον λαϊκιστής.
Όλοι οι βολευτέ το ξέρανε το Λίνουξ και πολύ καλά μάλιστα, στα ξένα πανεπιστήμια όσοι έχουν πάει έχουνε και Λίνουξ.
Οι απόψεις αυτές που λες για του λαθρομετανάστες δεν τα είπε ο Βελόπουλος αλλά ο Καρατζαφέρης, πράγμα που σημαίνει πως δεν εκφράζει και τον Βελόπουλο απόλυτα.
Ενώ το να τους παίρνεις και να τους εκμεταλλεύεσαι δίνοντας του ένα κομμάτι ψωμί είναι σωστό Ελληναρά μου και πίστεψε με υπάρχουν πολλοί που το κάνουν αυτό μα πάρα πολλοί. Να ξέρεις κάτι όμως ότι κάποια στιγμή οι σκλάβοι ξυπνάνε και διεκδικούν τα δικαιώματα τους και πολλές φορές αυτό γίνεται με βίαιο τρόπο.
Παρά το γεγονός ότι μου απείλησαν την προσωπική μου ζωή για ασήμαντο γεγονός, δεν θέλω να σκοτώσω τους λαθρομετανάστες, αλλά όχι και να υπάρξει ασυδοσία στην χώρα αυτή και να μπαίνει όποιος να είναι.
Στο κάτω κάτω η Ελλάδα είναι μια μικρή και ανίσχυρη χώρα και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα τόσο μεγάλο μεταναστευτικό κύμα, έχει πολλές ελλείψεις, ειδικά τώρα που η χώρα μας περνάει μια απο τις δυσκολότερες περιόδους και δέχεται επιθέσεις απο παντού, κυρίως εσωτερικές.