Πριν από μια εβδομάδα εγκατέστησα το ubuntu 11.04 και όλα πήγαιναν καλά ( videakia , youtube , vlc , mp3 , avi κτλπ)
Εχθές παρατήρησα ένα πρόβλημα στο vlc με ένα avi αρχείο που κατέβασα.Laggare , ο ήχος δεν ήταν συχρονισμένος.Επειδή είχα το laptop μου ανοιχτό για περίπου μία μέρα το έκανα restart.Το πρόβλημα μετά μειόθεικε αλλα παρόλαυτά ακόμα laggare η προβολή.
Σαν αποτέλεσμα έκανα όλα τα βήματα του tutorial για τα codecs. Μπορώ να πώ πως δεν είδα αμα το videaki παίζει καλά , αλλα τα videakia απο το youtube ( είτε απο chromium η firefox) μια δεν παίζουν , μια κολλάνε το πρόγραμμα και παίζουν αργά.
Είδα κάποια post για τα ίδια προβλήματα και σαν αποτέλεσμα έχω να παραμένει το πρόβλημα στο youtube και να μην μπορώ να μπώ κανονικά στο firefox ( φαίνεται σαν να είναι όλα σε στήλη χωρίς "χρώματα" και να είναι όπως ναναι , κάτι σαν safe mode του firefox.
Δεν ξέρω αμα φταίει κάτι απο τα codecs , του tutorial , αλλα επειδή ειναι για τις προηγούμενε εκδόσεις , μήπως δεν είναι για 11,04?
Απο το tutorial εγκατέστησα και το sm player , παρότι δεν το χρειαζόμουνα , και το αντίστοιχο του Amarok , δεν θυμάμε πως λέγεται.
Άμα πρέπει να κάνω post για το πρόβλημα αυτό σε άλλο τομέα , πείτε το μου .