Αισθανεστε μοναξιες

...wallpapers, screenshots, videos, χιούμορ, κλπ

Συντονιστές: Geochr, konnn

Re: Αισθανεστε μοναξιες

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 25 Ιούλ 2011, 11:06

ALdaperan έγραψε: Φιλος μου ( μονο αρχαριο δεν τον λες ) έχει την επιφάνεια του γεμάτη !! Δεν υπάρχει χωρος για αλλα εικονίδια !! Φαντασου εικονα έτσι ε?

Από την άλλη δεν χάνει χρόνο να ψάχνει για wallpapers... Χα χα.
Σοβαρά τώρα, είναι από τα πράγματα που δεν αντέχω με τίποτα. Με τον καιρό η «δυσανεξία» μου έφτασε στο σημείο να μη θέλω κανένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας. Ούτε ένα. Ευτυχώς με το linux είναι πολύ ευκολο να τα εξαφανίσω όλα σε οποιοδήποτε DE. Αν το δεις αλλιώς, όπως έχω και όλα τα panel με autohide, έχω και ένα παραπάνω επίπεδο προστασίας από τελείως άσχετους «περίεργους» (που είναι το my computer ? ) που στραβοκοιτάνε το pc μου...
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό UnKnown96 » 25 Ιούλ 2011, 18:15

ALdaperan έγραψε:
UnKnown96 έγραψε:Το έχω ξαναπεί, όλοι δεν χρησιμοποιούν τους ύπολογιστές σαν τους Hacker ή γενικά σαν και αυτούς που ξέρουν τι τους γίνεται.
Αν δείτε υπολογιστές που τους χρησιμοποιούν 3 χρόνια αρχάριοι (χωρίς Format), άσε. Εγώ πάντα βλέπω 3 πράγματα:
1. Windows XP (κλασσικά...!)
2. Συλλογή από ιούς.
3. Ένα Desktop που δεν χοράνε άλλα εικονίδια! (Άσχημο κουσούρι!!!)

Αυτά.

Δεν είναι θέμα να εισαι Hacker ή να γνωριζεις ενα σωρρο πραγματα απο υπολογιστες για να τα αποφυγεις ολα αυτα !! Κοινή λογική θέλει : Δεν κατεβάζω τίποτα απο πηγές που δε γνωρίζω , κανουν μπαμ μωρέ συνηθως οι κίνδυνοι που κρύβονται .. οταν πας και κατεβάζεις απο σελιδες που ειναι γεματες με διαφημίσεις ή ψάχνεις cracks κλπ κλπ .. ε δε θελει και πολύ μυαλο θα την πάθεις τη ζημιά !!

Αυτο με τα εικονίδια στην επιφανεια εργασιας που λες , πραγματικα δεν τον αντεχω να το βλέπω . Φιλος μου ( μονο αρχαριο δεν τον λες ) έχει την επιφάνεια του γεμάτη !! Δεν υπάρχει χωρος για αλλα εικονίδια !! Φαντασου εικονα έτσι ε? Εγω δεν το μπορώ αυτο το πράγμα .. με κουράζει , θελω τάξη!! Αυτό ειναι στον χαρακτήρα του χρήστη δεν εχει να κανει με το αν ειναι αρχαριος ή οχι :P

Πως θα έχεις λογική αν δεν έχεις εμπειρία;
Έσει λόγο της απασχόλησης σου, σκεύτεσε:
" Να ένα crack, Τέλεια!!! Επ, για κάτσε μήπως είναι ιός; Για να το ελέξω! "
Αν και τις περισσότερες φορές όπως είπες, κάνει μπαμ ακόμα και από τις σελίδες...

Αρχάριος:
Διαβάζει την σελίδα....
Καταλαβένει με τα πολλά, ότι αν το χρησιμοποιήσει θα πάρει το πρόγραμμα τζάπα.
Χορεύει και ένα καλαματιανό από την χαρά του.
Το κατεβάζει, το ανοίγει και τρέχει σε τεχνικούς...

Με λίγα λόγια, δεν έχουν την λογική ή ας το πούμε την πονηριά!
Αυτά τα αποκτάς με εμπειρία και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να την έχει.

Και αν ήταν κοινή λογική, η δουλεία του τεχνικού δεν θα υπήρχε έτσι;...
Όπως δεν θα υπήρχαν και συνεργεία αυτοκινήτων γιατί αν ήξερε ο καθένας τα βάσικα θέματα προβλημάτων θα τα απέφευγε...
Και όχι μόνο αυτές...

Όσο για τα εικονίδια...
Και να μην υπήρχαν, πραγματικά δεν θα με πείραζε.
Άβαταρ μέλους
UnKnown96
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 25 Ιούλ 2011, 18:48

UnKnown96 έγραψε:
Αρχάριος:
Διαβάζει την σελίδα....
Το κατεβάζει, το ανοίγει και τρέχει σε τεχνικούς....

:lol: :lol: :lol: καλόοο ...

Αλλά βρε συ μην υποτιμάς τόσο τους χρήστες windows .
Αυτοί που ξέρουν να παίρνουν σπασμένα προγράμματα συνήθως το κάνουν χωρίς προβλήματα , ενώ αυτοί που δεν ξέρουν συνήθως ρωτάν τους σχετικούς φίλους τους .

Βέβαια , πάντα υπάρχουν και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν την παγίδα του πολύχρωμου κουτιού που φωνάζει " πάτα με για να σου χαρίσω ένα εκατομμύριο ευρώ , ένα iphone , ένα κότερο και έξι μοντέλα 1,80 να πηγαίνεις ταξίδια " , αλλά :
1) Είναι λίγοι .
2) Άμα πιστεύουν κάτι τέτοια , το να χαλάσουν τα windows τους είναι το λιγότερο που μπορεί να πάθουν .
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 25 Ιούλ 2011, 19:45

UnKnown96 έγραψε:Πως θα έχεις λογική αν δεν έχεις εμπειρία;
Αν και τις περισσότερες φορές όπως είπες, κάνει μπαμ ακόμα και από τις σελίδες...

Δεν έχει σχέση . Δεν είναι τίποτα το εξωπραγματικό να το καταλάβει και ενας ανίδεος . ΔΕΝ πατάω τιποτα που δε γνωριζω , διαφημισεις κλπ κλπ . Ασε που κανεις πλέον δεν ειναι πια τόσο ανίδεος , όλοι εχουν στοιχειώδεις γνώσεις , οι περισσότεροι χρησιμοποιουν πειρατικά .. η μειοψειφία τα αγοράζει πλέον κακά τα ψέματα , μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλο μας ( και αυτοι ειναι αυτοι που τα αγοράζουν προεγκατεστημενα με τον υπολογιστη που πήραν)!!

Εγω όταν αγόρασα τον πρωτο υπολογιστη μου πριν καμία 15αρια χρόνια απο μόνος μου με κοινή λογική που λες οτι δεν έχει ενας αρχάριος φοβόμουν να βάλω μέσα cd που έβρισκα απο διάφορα πειρατικά , ακόμα και στο διαδίκτυο ήμουν πολύ προσεκτικός και δεν πατουσα δεξια και αριστερά αβέρτα ότι εβρισκα . Δεν ειναι τπτ σπουδαιο που χρήζει εμπειριας , όπως προείπα κάνουν μπαμ πια , είναι αφελής κάποιος να πέσει στην παγίδα και να γεμίσει spywares ;)

fkol k4 έγραψε:Βέβαια , πάντα υπάρχουν και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν την παγίδα του πολύχρωμου κουτιού που φωνάζει " πάτα με για να σου χαρίσω ένα εκατομμύριο ευρώ , ένα iphone , ένα κότερο και έξι μοντέλα 1,80 να πηγαίνεις ταξίδια " , αλλά :
1) Είναι λίγοι .
2) Άμα πιστεύουν κάτι τέτοια , το να χαλάσουν τα windows τους είναι το λιγότερο που μπορεί να πάθουν .

ξεχασες και κάτι άλλο .. κάτι site που λενε : Βαλτε το mail σας να δειτε ποιος σας έκανε block στο msn Εικόνα . Aλλα τι λεμε τωρα εδω βλέπω άτομα στο Fb και μπαινουν σε γκρουπ του στυλ : Κανε κλικ για να δεις τι φοραει ο ταδε ή κανε like για να σωσεις τον τάδε στην αφρικη :eh:
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8),
Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q
AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442]
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό UnKnown96 » 25 Ιούλ 2011, 21:31

fkol k4 έγραψε:
UnKnown96 έγραψε:
Αρχάριος:
Διαβάζει την σελίδα....
Το κατεβάζει, το ανοίγει και τρέχει σε τεχνικούς....

:lol: :lol: :lol: καλόοο ...

Αλλά βρε συ μην υποτιμάς τόσο τους χρήστες windows .
Αυτοί που ξέρουν να παίρνουν σπασμένα προγράμματα συνήθως το κάνουν χωρίς προβλήματα , ενώ αυτοί που δεν ξέρουν συνήθως ρωτάν τους σχετικούς φίλους τους .

Βέβαια , πάντα υπάρχουν και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν την παγίδα του πολύχρωμου κουτιού που φωνάζει " πάτα με για να σου χαρίσω ένα εκατομμύριο ευρώ , ένα iphone , ένα κότερο και έξι μοντέλα 1,80 να πηγαίνεις ταξίδια " , αλλά :
1) Είναι λίγοι .

Δεν είναι πάντα έτσι απλά για να καταλάβεις αν είναι παγίδα.
Εδώ υπάρχουν anti-xxx που είναι ιοί, και εκεί που περιμένεις προστασία σου λέει σκάσε 1 200ρικο στον ταδε λογαριασμό ιδαλιώς ένας ιός που βρέθηκε στο σύστημα σου δεν θα αφαιρεθεί για τάδε λόγους... Και στο τέλος το ίδιο το anti-xxx είναι ο ιός ή ορισμένα γνωστά anti-xxx που βάζουν ιούς από τα updates τους και μετά σου ζητάνε λεφτά για να τα αφαιρέσουν (βλέπε norton...)...

ALdaperan έγραψε:
UnKnown96 έγραψε:Πως θα έχεις λογική αν δεν έχεις εμπειρία;

Δεν έχει σχέση . Δεν είναι τίποτα το εξωπραγματικό να το καταλάβει και ενας ανίδεος . ΔΕΝ πατάω τιποτα που δε γνωριζω , διαφημισεις κλπ κλπ . Ασε που κανεις πλέον δεν ειναι πια τόσο ανίδεος , όλοι εχουν στοιχειώδεις γνώσεις , οι περισσότεροι χρησιμοποιουν πειρατικά .. η μειοψειφία τα αγοράζει πλέον κακά τα ψέματα , μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλο μας ( και αυτοι ειναι αυτοι που τα αγοράζουν προεγκατεστημενα με τον υπολογιστη που πήραν)!!

Εγω όταν αγόρασα τον πρωτο υπολογιστη μου πριν καμία 15αρια χρόνια απο μόνος μου με κοινή λογική που λες οτι δεν έχει ενας αρχάριος φοβόμουν να βάλω μέσα cd που έβρισκα απο διάφορα πειρατικά , ακόμα και στο διαδίκτυο ήμουν πολύ προσεκτικός και δεν πατουσα δεξια και αριστερά αβέρτα ότι εβρισκα . Δεν ειναι τπτ σπουδαιο που χρήζει εμπειριας , όπως προείπα κάνουν μπαμ πια , είναι αφελής κάποιος να πέσει στην παγίδα και να γεμίσει spywares ;)

fkol k4 έγραψε:Βέβαια , πάντα υπάρχουν και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν την παγίδα του πολύχρωμου κουτιού που φωνάζει " πάτα με για να σου χαρίσω ένα εκατομμύριο ευρώ , ένα iphone , ένα κότερο και έξι μοντέλα 1,80 να πηγαίνεις ταξίδια " , αλλά :
1) Είναι λίγοι .

ξεχασες και κάτι άλλο .. κάτι site που λενε : Βαλτε το mail σας να δειτε ποιος σας έκανε block στο msn Εικόνα . Aλλα τι λεμε τωρα εδω βλέπω άτομα στο Fb και μπαινουν σε γκρουπ του στυλ : Κανε κλικ για να δεις τι φοραει ο ταδε ή κανε like για να σωσεις τον τάδε στην αφρικη :eh:

Και όμως υπάρχουν πολοί που την πατάνε, πόσο μάλλον αν νομίζουν ότι πρέπει π.χ να πληρόσουν για να αφαιρέσουν τους ιούς από τους υπολογιστές τους...

έγραψε: όλοι εχουν στοιχειώδεις γνώσεις σήμερα...

Φαντάσου τι θα λένε αυτοί που φτιάχνουν, τις παγίδες αυτές... Με το παράπονο θα είναι :lol:
Άβαταρ μέλους
UnKnown96
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 25 Ιούλ 2011, 21:52

UnKnown96 έγραψε:Δεν είναι πάντα έτσι απλά για να καταλάβεις αν είναι παγίδα.
Εδώ υπάρχουν anti-xxx που είναι ιοί, και εκεί που περιμένεις προστασία σου λέει σκάσε 1 200ρικο στον ταδε λογαριασμό ιδαλιώς ένας ιός που βρέθηκε στο σύστημα σου δεν θα αφαιρεθεί για τάδε λόγους... Και στο τέλος το ίδιο το anti-xxx είναι ο ιός ή ορισμένα γνωστά anti-xxx που βάζουν ιούς από τα updates τους και μετά σου ζητάνε λεφτά για να τα αφαιρέσουν (βλέπε norton...)...

τι ειναι πάλι αυτο το αντι-χχχ ? Απο το ονομα και μονο μυρίζει μπαρούτι Εικόνα
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8),
Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q
AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442]
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό toumbo » 25 Ιούλ 2011, 22:36

Και γω οταν ειχα ενα προσφατο προβλημα μετους οδηγους γραφικων μου κοκοφανηκε που μπηκα στα windows!Το ωραιο η αδερφη μου της κακοφανηκε λιγο που στην αρχη δεν της αρεσε η ιδεα της αλλαγης λειτουργικου!!!
1 Intel Core2 CPU 6300 1.86GHz ‖ RAM 1930 MiB ‖ ASUS INC. P5B-VM
2 nVidia G73 [GeForce 7300 GT] [10de:0393] {nouveau}
3 wlx14cc2016487d: 0bda:8178 Realtek RTL8192CU 802.11n WLAN Adapter ⋮ enp2s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 01)
toumbo
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό UnKnown96 » 26 Ιούλ 2011, 13:58

Όταν λεώ anti-xxx ενωώ γενικώς οτιδήποτε anti_____ υπάρχει.
π.χ Anti-Virus, Anti-Spyware και ξέρω 'γω τι άλλο...
Άβαταρ μέλους
UnKnown96
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 26 Ιούλ 2011, 17:15

Πάλι καλά όπου σε περιβάλλον linux δεν χρειάζεσαι ένα desktop με εικονίδια. Δε με το unity τα μενού είναι ήδη σε εικονίδια και μάλλιστα μπορείς να τα αποκρύπτεις και όποτε θες. Όσο για windows τσάμπα έχω τα xp στο Desktop μου.
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Spoiler: show
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό KeRber0s » 27 Ιούλ 2011, 19:27

Κατά την άποψη μου δεν είναι και τόσο θέμα των ιών. Ειδικά για κάποιον που έχει δυο τρεις γνώσεις. Βάζεις ένα δωρεάν antivirus και τίποτα για spyware κλπ και είναι μια χαρά. Και από το internet πλέον είναι πιο δύσκολο να κολλήσεις ιούς, πλέον υπάρχει θέμα με τα usb στικάκια εκεί είναι πολύ ευάλωτο το σύστημα. Οπότε να κολλήσεις κάποιον ιό που θα χαλάσει το σύστημα τελείως είναι κάπως δύσκολο. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι το εξής. Το ότι με το καιρό κάτι που κολλάει κανέναν ιό, και βάλε βγάλε προγράμματα και να μένουν κατάλοιπα (φάκελοι και καταχωρίσεις στο μητρώο) και διάφορα άλλα το σύστημα βαραίνει και γίνεται όλο και πιο αργό. Βέβαια με το Ubuntu που είμαι τα τελευταία δύο χρόνια επειδή έχω το μικρόβιο και κάνω συνέχεια format σε κάθε νέα έκδοση δεν έχω ιδία άποψη για το τι γίνεται. Αν καοια στιγμή κάνω καναδυό χρόνια να κάνω format και καθημερινή χρήση τότε θα μπορώ να απαντήσω...
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο┃ Προγραμματισμός: Κάτι έχω ακούσει ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04
Netbook HP 2140 ┃ CPU Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz ┃ RAM 1GB ┃ HD FUJITSU MHZ2160B
Off topic:
Με την δύναμη της αλήθειας όσο ζω θα κατακτώ το σύμπαν.
V for Vedeta
Άβαταρ μέλους
KeRber0s
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Put the FUN back