migf1 έγραψε:Θα μπορούσε κάποιος συντονιστής να συγκεντρώσει κάπου όλα μαζί τα links αυτά;
Στο πρώτο post(αρχικό) είναι καλά;
Συντονιστής: konnn
migf1 έγραψε:Θα μπορούσε κάποιος συντονιστής να συγκεντρώσει κάπου όλα μαζί τα links αυτά;

migf1 έγραψε:Ναι, μια χαρά νομίζω. Λες να το έκανες ξεχωριστό νήμα όπου θα ποστάρουμε μονάχα παρόμοια links;

stamatiou έγραψε:Να ρίξω μια ιδέα; Εγώ λέω λόγω της παθήσεώς μας(να καταπιανόμαστε με προχωρημένα και μετά να γυρίζουμε πίσω) να το χωρίσουμε σε περιόδους, πχ να έχουμε για μια περίοδο ασκήσεις μόνο με strings και μετά από λίγο καιρό μόνο με poiners κλπ.

#include<stdio.h>
int main()
{
int x=' ';
printf("To programma tha sunexizei tin ektelesi tou mexri na dwsete ton xaraktira K \n\n");
while(x!='K')
{
printf("Dwste enan xaraktira H TO K GIA termatismo: ");
x=getchar();
putchar(x);
}
return 0;
}

Star_Light έγραψε:BΑΣΙΚΑ εγω εχω ξεκινησει και λυνω τις ασκησεις του βιβλιου του Γκιουρδα μαθετε την C σε 24 ωρες... το ειχα βγαλει σαν θεωρια (και λιγο απο ασκησεις φετος το χειμωνα) και τωρα πιανω οσες δεν ειχα κανει... εχει 24 ενοτητες... συνολικα χθες το επιασα... και εχω φτασει στην 8![]()
εχω μια απορια ομως...
- Κώδικας: Επιλογή όλων
#include<stdio.h>
int main()
{
int x=' ';
printf("To programma tha sunexizei tin ektelesi tou mexri na dwsete ton xaraktira K \n\n");
while(x!='K')
{
printf("Dwste enan xaraktira H TO K GIA termatismo: ");
x=getchar();
putchar(x);
}
return 0;
}
ξερω πως αν βγαλω την printf εξω απο την while θα δουλευει καλα... αλλα τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω την εχω μεσα την βγαζει διπλη... πχ αντι να σου ζηταει μια φορα να εισαγεις εναν χαρακτηρα εμφανιζει το μηνυμα "Dwste enan xaraktira H TO K GIA termatismo: "
2 φορες :/
#include<stdio.h>
int main( void )
{
char x[255+1] = "";
while( x[0] != 'K')
{
printf("\nDwste enan xaraktira H TO K GIA termatismo: ");
fgets(x, 256, stdin);
putchar( x[0] );
}
return 0;
}
#include<stdio.h>
int main( void )
{
char x[255+1] = "";
while( *x != 'K')
{
fgets(x, 256, stdin);
putchar( *x );
}
return 0;
}
#include<stdio.h>
#define MAXINBUF (255+1) // μέγιστο μήκος γραμμής εισόδου
// -----------------------------------------------------------------------------
// Διάβασμα της γραμμής εισόδου στο string s (μέχρι len-1 χαρακτήρες)
//
char *s_get(char *s, size_t len)
{
char *cp;
for (cp=s; (*cp=getc(stdin)) != '\n' && (cp-s) < len-1; cp++ )
; // for-loop with empty body
*cp = '\0'; // null-terminate last character
return s;
}
// -----------------------------------------------------------------------------
int main( void )
{
char inbuf[ MAXINBUF ] = ""; // string για μονοκόμματο διάβασμα γραμμής εισόδου
char x = ' ';
while( x != 'K')
{
s_get(inbuf, MAXINBUF); // διάβασμα γραμμής εισόδου στο inbuf
x = *inbuf; // κρατάμε στη μεταβλητή μας μόνο ότι χρειαζόμαστε
putchar( x );
}
return 0;
}