floral έγραψε:Off topic:
Μόλις μου κόλλησε το gedit κι έχω πάθει κατάθλιψη. Δεν θέλω να τα χάσω όλα
Το κλείνεις ή δεν το κλείνεις? Ιδού η απορία .
EDIT
Off topic:
Μολις συνήλθε
Off topic:
Κανουμε save οσο πιο συχνα μπορουμε
floral έγραψε:Off topic:
Μόλις μου κόλλησε το gedit κι έχω πάθει κατάθλιψη. Δεν θέλω να τα χάσω όλα
Το κλείνεις ή δεν το κλείνεις? Ιδού η απορία .
EDIT
Off topic:
Μολις συνήλθε

the_eye έγραψε:@filippos.xf
Αυτό ακριβώς κάνει αυτή η συσκευή. Προβλήματα έχω ακούσει αν υπάρχει τριφασικό ρεύμα και οι 2 πρίζες αποστολής και λήψης είναι σε διαφορετική φάση.

filippos.xf έγραψε:the_eye έγραψε:@filippos.xf
Αυτό ακριβώς κάνει αυτή η συσκευή. Προβλήματα έχω ακούσει αν υπάρχει τριφασικό ρεύμα και οι 2 πρίζες αποστολής και λήψης είναι σε διαφορετική φάση.
@the_eye επικοινώνησα και με τον logari81 πριν λίγο μέσω irc γι' αυτό το θέμα, ωστόσο από τον logari έλαβα διαφορετική απάντηση. Ίσως χρειάζεται να εξηγήσω πιο καλά αυτό που θέλω να κάνω. Αυτήν την στιγμή έχω το rooter μου στο σαλόνι. Είναι συνδεδεμένο στην πρίζα, αλλά και στην γραμμή τηλεφώνου. Βασικά στην γραμμή τηλεφώνου είναι το σταθερό τηλέφωνο, αλλά και το rooter, γιατί έβαλα ένα μαραφέτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται που βγάζει δύο υποδοχές. Ωραία, αυτό που θέλω εγώ είναι να φέρω το rooter στο δωμάτιο μου μέσα, στο οποίο δεν υπάρχει υποδοχή για καλώδιο δικτύου. Θέλω να μην τραβήξω κάποιο καλώδιο από το σαλόνι μέχρι εδώ, ούτε να ξηλώσουμε τους τοίχους κτλ.
Άρα, γίνεται με αυτήν την συσκευή από το eshop, να την βάλω σε κάποια πρίζα στο επιθυμητό δωμάτιο.. και πάνω στο μαραφέτι από το eshop να βάλω το rooter;