Συντονιστής: konnn

lepidas έγραψε:καλο χειμωνα σε ολους,ο καιρος θα αλλαξει σκηνικο λιγο μετα τις 15 του Σεπτεμβρη και θα μας παει στο πιο δροσερο,υπομονη

lepidas έγραψε:θελοντας να ευχαριστησω για την πολυτιμη βοηθεια τα μελη του Ubuntu.gr για την επιλυση πολλων θεματων μου επι του λειτουργικου και επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να βοηθησω σε κατι οσον αφορα το Ubuntu μιας και θα παραμεινω αρχαριος δεχομαι ομως ερωτησεις σχετικα με βουνα,χιονια,σκι,snowboard,ορειβασιες,πεζοποριες στα βουνα.Θα προσπαθω να απαντω οσο πιο γρηγορα μπορω - τα χιονια ειναι προ των πυλων!!!!![]()
![]()

xqtr έγραψε:fugazigr.wordpress.com
ακομα ειναι νωρις και αρκετοι δεν καταλαβαινουν την χρησιμοτητα αυτου του blog(fugazi).Προσωπικα το βρηκα πολυ ενδιαφερον και θα το εχω στο νου μου,ευχαριστω πολυxqtr έγραψε:lepidas έγραψε:θελοντας να ευχαριστησω για την πολυτιμη βοηθεια τα μελη του Ubuntu.gr για την επιλυση πολλων θεματων μου επι του λειτουργικου και επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να βοηθησω σε κατι οσον αφορα το Ubuntu μιας και θα παραμεινω αρχαριος δεχομαι ομως ερωτησεις σχετικα με βουνα,χιονια,σκι,snowboard,ορειβασιες,πεζοποριες στα βουνα.Θα προσπαθω να απαντω οσο πιο γρηγορα μπορω - τα χιονια ειναι προ των πυλων!!!!![]()
![]()
Αν έχεις όρεξη και είσαι γνώστης του θέματος, ρίξε ένα μάτι εδώ fugazigr.wordpress.com. To blog είναι σχετικό με θέματα επιβίωσης και αυτάρκειας. Αν μπορείς να δώσεις συμβουλές και οδηγίες για θέματα πεζοπορίας και διαβίωσης ή ότι άλλο νομίζεις, θα σου ήμουν ευγνώμων. Για επικοινωνία, σε αυτό το email: fugazigr@hotmail.com

έγραψε:ακομα ειναι νωρις και αρκετοι δεν καταλαβαινουν την χρησιμοτητα αυτου του blog(fugazi).Προσωπικα το βρηκα πολυ ενδιαφερον και θα το εχω στο νου μου,ευχαριστω πολυ

lepidas έγραψε:τα χιονια ειναι προ των πυλων!!!

monkgr έγραψε: ἄντε νὰ ἀνέβει κανεὶς στὰ βόρεια χωρὶς σοβαροὺς λόγους...