δεχομαι ερωτησεις/αποριες περι βουνων/χιονιων/ορειβασιας

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

δεχομαι ερωτησεις/αποριες περι βουνων/χιονιων/ορειβασιας

Δημοσίευσηαπό lepidas » 10 Σεπ 2011, 21:37

θελοντας να ευχαριστησω για την πολυτιμη βοηθεια τα μελη του Ubuntu.gr για την επιλυση πολλων θεματων μου επι του λειτουργικου και επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να βοηθησω σε κατι οσον αφορα το Ubuntu μιας και θα παραμεινω αρχαριος δεχομαι ομως ερωτησεις σχετικα με βουνα,χιονια,σκι,snowboard,ορειβασιες,πεζοποριες στα βουνα.Θα προσπαθω να απαντω οσο πιο γρηγορα μπορω - τα χιονια ειναι προ των πυλων!!!! :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
lepidas
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Re: δεχομαι ερωτησεις/αποριες περι βουνων/χιονιων/ορειβασιας

Δημοσίευσηαπό lepidas » 10 Σεπ 2011, 21:39

καλο χειμωνα σε ολους,ο καιρος θα αλλαξει σκηνικο λιγο μετα τις 15 του Σεπτεμβρη και θα μας παει στο πιο δροσερο,υπομονη
Άβαταρ μέλους
lepidas
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Ilias95 » 10 Σεπ 2011, 22:24

lepidas έγραψε:καλο χειμωνα σε ολους,ο καιρος θα αλλαξει σκηνικο λιγο μετα τις 15 του Σεπτεμβρη και θα μας παει στο πιο δροσερο,υπομονη

Ε, δεν βιαζόμαστε κιόλας... :D
Θετικό η διάθεση για ανταπόδοση της βοήθειας! :thumbup:
Ilias95
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xqtr » 11 Σεπ 2011, 09:58

lepidas έγραψε:θελοντας να ευχαριστησω για την πολυτιμη βοηθεια τα μελη του Ubuntu.gr για την επιλυση πολλων θεματων μου επι του λειτουργικου και επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να βοηθησω σε κατι οσον αφορα το Ubuntu μιας και θα παραμεινω αρχαριος δεχομαι ομως ερωτησεις σχετικα με βουνα,χιονια,σκι,snowboard,ορειβασιες,πεζοποριες στα βουνα.Θα προσπαθω να απαντω οσο πιο γρηγορα μπορω - τα χιονια ειναι προ των πυλων!!!! :clap: :clap: :clap:

Αν έχεις όρεξη και είσαι γνώστης του θέματος, ρίξε ένα μάτι εδώ fugazigr.wordpress.com. To blog είναι σχετικό με θέματα επιβίωσης και αυτάρκειας. Αν μπορείς να δώσεις συμβουλές και οδηγίες για θέματα πεζοπορίας και διαβίωσης ή ότι άλλο νομίζεις, θα σου ήμουν ευγνώμων. Για επικοινωνία, σε αυτό το email: fugazigr@hotmail.com
O χειμώνας έρχεται...
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο │ Προγραμματισμός: Ναι (Delphi/Lazarus) │ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Ubuntu 14.04 σε Acer Aspire 5520
Προδιαγραφές ⇛ AMD Turion 1.8GHz │ 1GB │ ATI X700 │ Broadcom BCM4318 │LCD 15.4"
Άβαταρ μέλους
xqtr
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό max mortimer47 » 12 Σεπ 2011, 00:20

Xaxa lol,kai go epeidi den mporo na voifiso se femata sxetika me to ubuntu,dexomai erotiseis/apories peri gynaikes/kamaki/all time classic methodous psarematos pipinion,lol.Ok,asteievomai,kala kaneis,na yparxei pikoilia fematon sto site.

Sorry gia greeklish
Γνώσεις ⇛ Linux:μέτριο ┃ Προγραμματισμός:Python σε πολυ αρχικο σταδιο┃Αγγλικά:Καλά
Λειτουργικο ⇛Ubuntu 12.04 64 bit/Win 7 64 bit Home Premium
Προδιαγραφές⇛Laptop:┃Amd A4 3300 (1,9ghz-2,5ghz/2 cores)┃Ram 8GB DDR3 PC3 10600 (2x4GB)┃AMD Dual Graphics= APU 6480g (512 MB Vram shared from RAM) + AMD Radeon 6650 with 1gb Vram┃HDD 500 GB & SSD 128GB
Άβαταρ μέλους
max mortimer47
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό lepidas » 12 Σεπ 2011, 06:52

xqtr έγραψε:fugazigr.wordpress.com
xqtr έγραψε:
lepidas έγραψε:θελοντας να ευχαριστησω για την πολυτιμη βοηθεια τα μελη του Ubuntu.gr για την επιλυση πολλων θεματων μου επι του λειτουργικου και επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να βοηθησω σε κατι οσον αφορα το Ubuntu μιας και θα παραμεινω αρχαριος δεχομαι ομως ερωτησεις σχετικα με βουνα,χιονια,σκι,snowboard,ορειβασιες,πεζοποριες στα βουνα.Θα προσπαθω να απαντω οσο πιο γρηγορα μπορω - τα χιονια ειναι προ των πυλων!!!! :clap: :clap: :clap:

Αν έχεις όρεξη και είσαι γνώστης του θέματος, ρίξε ένα μάτι εδώ fugazigr.wordpress.com. To blog είναι σχετικό με θέματα επιβίωσης και αυτάρκειας. Αν μπορείς να δώσεις συμβουλές και οδηγίες για θέματα πεζοπορίας και διαβίωσης ή ότι άλλο νομίζεις, θα σου ήμουν ευγνώμων. Για επικοινωνία, σε αυτό το email: fugazigr@hotmail.com
ακομα ειναι νωρις και αρκετοι δεν καταλαβαινουν την χρησιμοτητα αυτου του blog(fugazi).Προσωπικα το βρηκα πολυ ενδιαφερον και θα το εχω στο νου μου,ευχαριστω πολυ
Άβαταρ μέλους
lepidas
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xqtr » 12 Σεπ 2011, 18:08

έγραψε:ακομα ειναι νωρις και αρκετοι δεν καταλαβαινουν την χρησιμοτητα αυτου του blog(fugazi).Προσωπικα το βρηκα πολυ ενδιαφερον και θα το εχω στο νου μου,ευχαριστω πολυ

Ποτέ δεν είναι νωρίς... πάντα είναι αργά.... η πρόσκληση ισχύει για σένα και για όλους... όποιος θέλει συνεισφέρει...
O χειμώνας έρχεται...
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο │ Προγραμματισμός: Ναι (Delphi/Lazarus) │ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Ubuntu 14.04 σε Acer Aspire 5520
Προδιαγραφές ⇛ AMD Turion 1.8GHz │ 1GB │ ATI X700 │ Broadcom BCM4318 │LCD 15.4"
Άβαταρ μέλους
xqtr
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Th P » 12 Σεπ 2011, 22:10

άντε να ανεβάσουμε τη σημαία (του ubuntu) και στα 2917 (αν και νομίζω ότι αυτή είναι παλιά μέτρηση και είναι λίγο ψηλότερα) :thumbup:
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 13 Σεπ 2011, 08:43

lepidas έγραψε:τα χιονια ειναι προ των πυλων!!!

Ἕνα πράγμα μοῦ ἔλειψε ἐδῶ στὴ Ρόδο - τὸ χιόνι!!! Ὄχι ὅτι εἶχα ποτέ μου σχέση μὲ χειμερινὰ σπόρ, φυσικά - ἐδῶ ποὺ τὰ λέμε, οὔτε καὶ μὲ καλοκαιρινά. (Γενικὰ τὸ σῶμα μου εἶναι κατάλληλο γιὰ ἀθλήματα τύπου σκάκι, μπρίτζ κ.λπ.). Ἀλλά, ὅπως καὶ νὰ τὸ κάνουμε, λίγο χιόνι θὰ ἔκανε καλό, τουλάχιστον στὸ μάτι. Καὶ τώρα, μὲ τὴν κρίση καὶ τὰ συμπαρομαρτοῦντα, ἄντε νὰ ἀνέβει κανεὶς στὰ βόρεια χωρὶς σοβαροὺς λόγους...
Ἄαααχ! :cry:
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Th P » 13 Σεπ 2011, 13:39

monkgr έγραψε: ἄντε νὰ ἀνέβει κανεὶς στὰ βόρεια χωρὶς σοβαροὺς λόγους...

Φίλτατε monkgr
πάντα υπάρχει ένας σοβαρός λόγος για να ανέβεις στα βόρεια
πχ το καζάνιασμα, τώρα σε λίγο που θα αρχίσουν τα καζάνια για το τσίπουρο...... :wink: :crazy: :roll: :bow:
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων