Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 27 Σεπ 2011, 14:44

ALdaperan έγραψε:Όταν ο υδραυλικός έρχεται σπίτι σου και για 15 λεπτά δουλειά σου παίρνει 50 ευρώ τότε ποιος είναι ο βλάκας ;

Πόσο νομίζεις ότι πρέπει να πάρει ; (αν κα πλέον δεν παίρνει 50 αλλά λιγότερα)
Σοβαρά ρωτάω , αν μπορείς να μου απαντήσεις θα ήμουν υπόχρεος .
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 27 Σεπ 2011, 15:04

Ilias95 έγραψε:@Star_Light

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να δουλέψει ντε και καλά σε κάτι άσχετο με το αντικείμενο του.
Φαίνεται σαν να μην θεωρείς δουλειά ότι έχει να κάνει με την πληροφορική. Γιατί;
Ένας που κάθεται και γράφει ένα πρόγραμμα πχ δεν δουλεύει; Άσχετα αν αυτός είναι υποστηρικτής του ΕΛ/ΛΑΚ και θέλει να το διαθέσει δωρεάν, θα ήταν παράλογο να ζητούσε ανταμοιβή για τον κόπο του;

Για να εκτιμησει περισσοτερο τα λεφτα φιλε μου. :D
Nα δει πως βγαινουν. Γιατι οσο ειμαστε εξω απο τον χορο πολλλα τραγουδια λεμε :P
ΑΝ δεν εχεις μαθει να συναναστρεφεσαι και με αλλο κοσμο περα απο τον εκλεκτο σου καθηγητη
τους φοβερους σου κολλητους διδακτορικους κτλπ καποια στιγμη θα βουλιαξεις. Ολοι χρειαζονται.
Τελευταία επεξεργασία από Star_Light και 27 Σεπ 2011, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 27 Σεπ 2011, 15:09

@ ALdaperan επειδη σε βλεπω οτι συνεχιζεις να επιμενεις
θα κανω αντιλογο. ΕΛπιζω να μην παρεξηγηθεις μονο , αλλα το δικο μου στυλ ειναι ετσι , αν παρεξηγηθεις ειναι δικο σου προβλημα
αλλα καποιος θα πρεπει να στα πει και αν θες να καταλαβεις καταλαβες αν οχι θα αντιμετωπισεις προβληματα με την νοοτροπια που εχεις
γιατι τα κοιταζεις απο δικο σου πρησμα τα πραγματα.
Επειδη σε βλεπω πολυ αυστηρο και απαιτητικο με τα χρηματα που ζητας ή που θα ζητησεις...
θα σου παραθεσω απαντηση δικια σου και πανω σε αυτην θα σχολιασω και θα κρινω , να ξεκαθαρισω πως δεν προκειται
να κρινω ουτε τις σπουδες σου ουτε τα μεταπτυχιακα σου ουτε τιποτα..
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 27 Σεπ 2011, 15:13

viewtopic.php?f=25&t=20118

σε αυτο εδω το νημα λοιπον θεωρεις πως η απαντηση που δινεις

δεν ειναι απαντηση που θα μπορουσαν να δωσουν αλλα 1000 ατομα και εσυ πρεπει να παρεις

(αν αυτη την απαντηση στην βαζανε σε εταιρεια) κατι παραπανω απο 1000 ευρω? Ως προς αυτη την απαντηση παντα σχολιαζω.

Το οτι το λινουξ ειναι για καμια 100.000 λογους πιο ασφαλες απο τα windows φανταζομαι δεν αποτελει ψαγμενη απαντηση

ουτε απαντηση για την οποια θα πρεπει να εχεις και υφακι μετα αν καποιος σου κανει 2η ερωτηση επειδη δεν καταλαβε την 1η.

(Μισο λεπτο να βρω και την απαντηση σου)

ALdaperan έγραψε:
linuxs έγραψε:Ναι βρε το ξέρω απλά, ακόμη δεν έχω πολλές γνώσει πάνω σε δίκτυα οπότε δεν ξέρω ποια είναι ΑΚΡΙΒΩς η δουλειά του firewall. Το ξέρω πως οι ιοί δεν παίζουν εδώ αλλα εσύ νομίζεις πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για να το βάλω?

Έτσι δε σου λέω παραπάνω ; :)

αυτο εδω τι ειναι τωρα? Σου δινω μια απαντηση και ειναι αυτη που σου λεω εγω?
Εχεις την εντυπωση πως θα σε πληρωνα 2000 ευρω το μηνα (ποσα θελεις δεν ξερω)
και θα εδινες καποια απαντηση αναλογη με αυτην την οποια μπορω να βρω και στο ιντερνετ παντου? Και ας ειχες και 1000 μεταπτυχιακα
τα οποια κανεις δεν σε πιεσε να παρεις... ενω κανεις δεν σου υποσχεθηκε πως αν τα παρεις
θα εχεις σιγουρη δουλεια.

P.S Στο ρωταει και ο λινους με τον τροπο του "ξερεις κατι αυτη την απαντηση την εχω ξαναδει , απλα ρωταω το ΓΙΑΤΙ"

Παιδια.... δεν ξερω... πολυ εγωισμο βλεπω πολυ να τα αρπαξω στα γρηγορα βλεπω και μαλλον δεν εχετε αντιληφθει ακομη την κατασταση στην οποια βρισκομαστε ή θα βρεθουμε. Τα λεφτα δεν βγαινουν ετσι και οποιος εχει δουλεψει το γνωριζει αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από Star_Light και 27 Σεπ 2011, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Ilias95 » 27 Σεπ 2011, 15:18

Star_Light έγραψε:
Ilias95 έγραψε:@Star_Light

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να δουλέψει ντε και καλά σε κάτι άσχετο με το αντικείμενο του.
Φαίνεται σαν να μην θεωρείς δουλειά ότι έχει να κάνει με την πληροφορική. Γιατί;
Ένας που κάθεται και γράφει ένα πρόγραμμα πχ δεν δουλεύει; Άσχετα αν αυτός είναι υποστηρικτής του ΕΛ/ΛΑΚ και θέλει να το διαθέσει δωρεάν, θα ήταν παράλογο να ζητούσε ανταμοιβή για τον κόπο του;

Για να εκτιμησει περισσοτερο τα λεφτα φιλε μου. :D
Nα δει πως βγαινουν. Γιατι οσο ειμαστε εξω απο τον χορο πολλλα τραγουδια λεμε :P
ΑΝ δεν εχεις μαθει να συναναστρεφεσαι και με αλλο κοσμο περα απο τον εκλεκτο σου καθηγητη
τους φοβερους σου κολλητους διδακτορικους κτλπ καποια στιγμη θα βουλιαξεις. Ολοι χρειαζονται.

Δυσκολεύομαι να δω γιατί να μην μπορεί να γίνει αυτό δουλεύοντας πάνω στο αντικείμενο σου.
Αν δουλεύεις σαν προγραμματιστής ας πούμε δεν μπορείς να εκτιμήσεις τα λεφτά ή δεν θα καταλάβεις πως βγαίνουν;
Ilias95
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 27 Σεπ 2011, 15:20

fkol k4 έγραψε:
ALdaperan έγραψε:Όταν ο υδραυλικός έρχεται σπίτι σου και για 15 λεπτά δουλειά σου παίρνει 50 ευρώ τότε ποιος είναι ο βλάκας ;

Πόσο νομίζεις ότι πρέπει να πάρει ; (αν κα πλέον δεν παίρνει 50 αλλά λιγότερα)
Σοβαρά ρωτάω , αν μπορείς να μου απαντήσεις θα ήμουν υπόχρεος .

να πάρεις υδραυλικό μμμμ.. δεν νομίζω. Τι να τον πληρώσεις μμμ.. νοτ υπάρχει και το youtube ξέρεις.
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: | Προγραμματισμός:
Αγγλικά: καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS (32bit) ΕΛ σε Intel core 2 quad core Q9300
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Ilias95 » 27 Σεπ 2011, 15:22

Star_Light έγραψε:Τα λεφτα δεν βγαινουν ετσι και οποιος εχει δουλεψει το γνωριζει αυτο.

Πριν μερικά ποστ είπες ότι οι 9/10 έτσι τα βγάζουν. :) (Εντάξει εννοείτε ότι δεν υφίσταται τέτοιο ποσοστό)
Και αυτό είναι το χειρότερο και πιο εξοργιστικό απ' όλα. Να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονταν και θα πληρώνονται για να κάθονται...
Ilias95
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 27 Σεπ 2011, 15:26

Ilias95 έγραψε:
Δυσκολεύομαι να δω γιατί να μην μπορεί να γίνει αυτό δουλεύοντας πάνω στο αντικείμενο σου.
Αν δουλεύεις σαν προγραμματιστής ας πούμε δεν μπορείς να εκτιμήσεις τα λεφτά ή δεν θα καταλάβεις πως βγαίνουν;

Οταν ακομη σπουδαζεις και δεν εχεις μαθει προγραμματισμο. Για τοτε λεω.
Αλλα γενικα ρε φιλε... δεν μπορω τωρα ανθρωπους που μου ερχονται με το υφακι
και το βεττο εγω εβγαλα 500 πανεπιστημια και θα σου δουλεψω 10 λεπτα θα σου πω
τα απολυτως απαραιτητα και θα μου δωσεις μεροκαματο 100 ευρω
ε οχι ρε φιλε ουτε 5 δεν θα παρει αυτος απο εμενα γιατι εχει κακη νοοτροπια.

Ή θα δουλεψει κανονικα προσεχοντας την δουλεια του και ξεχνοντας για λιγο
ποσα μεταπτυχιακα εκανε τα οποια ξαναλεω εκανε για την παρτη του και αν τα εκανε
με αλλο σκοπο στο μυαλο του κακως τα εκανε γιατι κανεις δεν του ειχε υποσχεθει πως θα τα κανεις
και θα βρεις δουλεια 100% , μου θυμιζει αυτο οταν μας κοροιδευαν οι φροντιστες στις πανελληνιες...
"Πιασε Νομικης Αθηνας" σιγουρη δουλεια... πολλα λεφτα πολλες γκομενες επειδη θα εισαι δικηγορος....

ε νταξει παιδια... πιστευω πλεον εχουμε μεγαλωσει και μπορουμε να κρινουμε ποτε κατι ειναι πραγματικο.
Το οτι σπουδασε καποιος τοσα χρονια και πρεπει να παρει πολλα λεφτα με την μια ειναι μια απαντηση την οποια
εγω προσωπικα αν ημουν εργοδοτης δεν θα δεχομουν και θα τον καλημεριζα ευγενικα για να δω καποιον αλλον
λυπαμαι αλλα ακουγεται πολυ ασχημο αυτο και απαιτητικο.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 27 Σεπ 2011, 15:27

Ilias95 έγραψε:
Star_Light έγραψε:Τα λεφτα δεν βγαινουν ετσι και οποιος εχει δουλεψει το γνωριζει αυτο.

Πριν μερικά ποστ είπες ότι οι 9/10 έτσι τα βγάζουν. :) (Εντάξει εννοείτε ότι δεν υφίσταται τέτοιο ποσοστό)
Και αυτό είναι το χειρότερο και πιο εξοργιστικό απ' όλα. Να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονταν και θα πληρώνονται για να κάθονται...

ΑΑΑΑ Μπραβο... πιανουμε λοιπον σιγα σιγα τον πυρηνα... και το ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Αρα το προβλημα ειναι οτι εχουμε στο μυαλο μας οτι αλλοι πληρωνονται για να καθονται.
Τεσπα. Καλυτερα καποιος να κοιταζει την δικη του δουλεια... να μην τα χαιρεσαι αυτα
γιατι βγαζουν αλλα μετα :D
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 27 Σεπ 2011, 15:32

Παιδια αναψε λιγο η κουβεντα αλλα ελπιζω να μην παρεξηγηθω απο κανεναν και ειδικα απο τον ALdaperan
η κριτικη μου ειναι καλοπροαιρετη αλλα δεν θα μπορουσε να μην ειναι αυτη που ειναι οταν ακουω για μηδενικη προυπηρεσια
και απαιτησεις για 1ους μισθους πανω απο 1000 ευρω στην Αγγλια μπορει να σας δωσουν και 4000 αλλα τα 40% ειναι φοροι
+ τα εξοδα που θα εχετε εκει .

9.22 Βαθμος πτυχιου και το παιδι μπορει να ειναι αστερι και να τα πιανει ευκολα αλλα μεγαλο ρολο παιζει και η πρακτικη εμπειρια
παρε εναν καθηγητη να σου στησει σερβερ απο την αρχη να δεις αν ξερει... φυσικα οχι... αλλο αν μπορει να μαθει γρηγορα (αν ειναι εξυπνος) ή αργα (αν ηταν παπαγαλος) αλλα μεγαλο ρολο παιζει και η πρακτικη σε συγκεκριμενη εταιρεια πιστευω.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας