ALdaperan έγραψε:Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ;
Από όσο ξέρω δεν έχει αναφερθεί κάτι
Μήπως πρόκειται περί παρεξήγησης ;
Ίσα ίσα που οι διαχειριστές βάλανε και https για περισσότερη ασφάλεια
Αναφέρομαι σε κακόβουλο πρόγραμμα.
Έχει γίνει και στο παρελθόν αυτό αλλά δεν έδωσα σημασία.
Τώρα τι πρόγραμμα είναι δεν ξέρω, αλλά το πρόβλημα παρουσιάστηκε αμέσω μετά το πόστ που έκανα σήμερα.
Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να μπω σε κανένα σάιτ αλλά όταν χρησιμοποίησα πρόξυ σέρβερ όλα δούλευαν ρολόι, πήρα τηλ στο παροχέα μήπως και είναι δικό τους πρόβλημα αλλά μου ήπαν ότι όλα ήταν οκ.
Απο εδώ και στο εξής να έχει υπόψιν ο τσάμπα μάγκας ότι θα παρακολουθείται απο ανθρώπους της δίωξης και όχι αυτός μόνο αλλά και όλοι όσοι ήταν, είναι και θα είναι συντονιστές - Διαχειριστές κυρίως διαχειριστές, εγώ ξέρω ποιός είναι αλλά του την χαρίζω για αυτήν την φορά και θα είναι η τελευταία του.
Αν το ξανακάνει θα δει απ εξω την αστυνομία ή την ιντερπόλ αν ζει στο εξωτερικό και τότε να δούμε αν θα ξανα τολμήσει να κάνει κάτι παρόμοιο.
Εννοείτε ότι όσοι είναι καθαροί όπως εσύ ο mediggek και ο epirotes δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, για τους άλλους δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
Πραγματικά λυπάμαι που έφτασα σε αυτό το σημείο, αλλά βλέπεις ότι όταν ο άλλος σε προκαλεί με τις ενέργειες του τότε δεν μένει άλλη οδός απο την νομική.
Είναι υποχρέωση κυρίως των διαχειριστών να φροντίζουν την αξιοπιστία αυτού του σάιτ ως προς την συμπεριφορά ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ "που το κάνουν", αλλά και ως προς την χρήση κακόβουλων προγραμμάτων σε άλλους χρήστες "που δεν γίνεται".
Υ.Γ. και να μην νομίζουν κάποιοι ότι επειδή έχουν λίνουξ δεν μπορεί ο άλλος να μπει στον υπολογιστή τους, φυσικά και μπορεί.
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση ορισμένων που το παίζουν ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, αν δεν τους κάνω εγώ να τους φύγει η μαγκιά να μην με λένε χάρη.