prey 0.5.3-4

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

prey 0.5.3-4

Δημοσίευσηαπό hulk100 » 05 Φεβ 2012, 00:53

εχω βαλει το prey 0.5.3-4 deb {για εντοπισμο laptop} και δεν ανοιγει! υπαρχει μηπως κανενα αλλο προγραματακι για εντοπισμο κινητου αν μας το κλεψουνε? και για το παραπανο προγραμα τι αλλο πρεπει να κανω για ανοιξει? ευχαριστω!!
Γνώσεις ⇛ Linux:οχι ┃ Προγραμματισμός: Όχi┃ Αγγλικά:λιγα
Λειτουργικό windows7dual boot ubuntu 11.04
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής Intel Core 2 3 GHz│ Μνήμη 4 GB│ Κάρτα Γραφικών VGA compatible controller [0300]: nVidia Corporation Device [10de:0a22] (rev a2)

σκληρος δισκος 600 GB
Άβαταρ μέλους
hulk100
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: prey 0.5.3-4

Δημοσίευσηαπό ecatodarcus » 05 Φεβ 2012, 01:56

το συγκεκριμένο πρόγραμμα το έχω βάλει και εγώ και από ότι διάβασα στο FAQ αυτό δεν είναι πρόβλημα του προγράμματος αλλά είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να μην μπορεί να το εντοπίσει ο , μακρυά από μας, κλέφτης.
έγραψε:
I installed Prey but I can’t find any icon to launch it. Is something wrong?

The reason you’re not seeing anything is because Prey is made that way, so that the thief won’t be able to detect it. The best way to check if everything is fine is to log into your Control Panel (through the link sent to your email) and make sure your device’s status is OK. You can also mark it as missing and enable some of the report modules to see how it will work in real action. Once you get a report, you can safely delete it and set back the status from missing to OK.

αυτό από όσο έχω καταλάβει τρέχει κρυφά και κάθε φορά που βρίσκει wifi ψάχνει να δεί αν το έχεις ενεργοποιήσει από το διαδίκτυο. γενικά όλες τις ρυθμίσεις του τις κάνεις μέσω του panel που έχει στο site του.

ελπίζω να σε βοήθησα. :)
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Λίγο (fortran, html,css) ┃ Αγγλικά: Αρκετά καλά (Advance) ┃ Γερμανικά: Λίγα (B1)
1)Ubuntu 11.10 i386
Προδιαγραφές: Laptop Acer Aspire 5742Z-4629 ⇛ Intel Pentium P6100@2.00Ghz│RAM 2.7 DDR3 SDRAM - 1066 MHz │Intel HD Graphics Dynamic Video Memory Technology 5.0
Άβαταρ μέλους
ecatodarcus
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet