Θέλω να πάω Ιαπωνία !!!!

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Για ποιο λόγο θέλετε να πάτε στην Ιαπωνία?

Για να δείτε ένα άλλο μέρος εκτός Ελλάδας
6
16%
Για να βρείτε Κοπέλα.
5
14%
Να μάθετε Πολεμικές τέχνες.
4
11%
Να τρώτε ένα τόνο από σούσι και να πίνεται σάκε και να μουλιάζεται σε θερμές Πηγές.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Για να βρείτε δουλειά ή/και να σπουδάσετε.
5
14%
Για να είστε κοντά στις εξελίξεις τις τεχνολογίας.
7
19%
Επειδή έχετε δει ένα κάρο animes και έχετε διαβάσει τα άντερα σας από manga.
1
3%
Να άνοιξετε σουβλατζίδικο στο Τόκυο
8
22%
Όλα τα παραπάνω.
1
3%

Σύνολο ψήφων : 37

Re: Θέλω να πάω Ιαπωνία !!!!

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 18 Μαρ 2012, 07:07

κάτι μου λέει ... ότι ψάχνεσαι , επειδή γίνεται απαράδεκτη η κατάσταση εδώ .
Πάντως η Φουκοσίμα είναι ένα θέμα....
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dubuntu » 18 Μαρ 2012, 17:10

Κ τι είναι μωρέ λιγη ραδιενεργεια;Φοβουνται ρε τα παληκαρια την ραδιενεργεια;Το πολυ πολυ το βραδυ να φωσφοριζετε! Περα απο την πλακα κ την Φουκοσιμα θα ζοριστει καποιος αν ξεκινησει τελειως ξεμπαρκος να παει κατα κει
Λειτουργικό ⇛ lxde debian 12
Άβαταρ μέλους
dubuntu
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 18 Μαρ 2012, 17:26

Ε ναι δεν πας σε άλλη χώρα ΔΙΧΩΣ προετοιμασία....
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Spoiler: show
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dubuntu » 18 Μαρ 2012, 17:55

pc_magas έγραψε:Ε ναι δεν πας σε άλλη χώρα ΔΙΧΩΣ προετοιμασία....

Eυρωπη κ Αμερική γλωσσα να ξερεις κ τιποτα λεφτουδακια να εχεις κ κυκλοφορεις ανετα.Εκει θασαι σαν εξωγηινος αν δεν εχεις καποιον να σε καθοδηγησει.Κ την πολιτισμικη διαφορα που την πας ;Που να ξερεις τι ειναι για τους Ιαπωνες αγενεια κ τι απαγορευεται κ στα καλα καθουμενα να σε αρχισουνε στις φαπες ή να σε μαζεψει καμια αστυνομια ;
Λειτουργικό ⇛ lxde debian 12
Άβαταρ μέλους
dubuntu
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 18 Μαρ 2012, 18:04

dubuntu έγραψε:

Eυρωπη κ Αμερική γλωσσα να ξερεις κ τιποτα λεφτουδακια να εχεις κ κυκλοφορεις ανετα.Εκει θασαι σαν εξωγηινος αν δεν εχεις καποιον να σε καθοδηγησει.Κ την πολιτισμικη διαφορα που την πας ;Που να ξερεις τι ειναι για τους Ιαπωνες αγενεια κ τι απαγορευεται κ στα καλα καθουμενα να σε αρχισουνε στις φαπες ή να σε μαζεψει καμια αστυνομια ;

:lol: :lol:

θα διαβασει πριν παει ρε συ!!!! Θα ενημερωθει δεν μπορει.....
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 18 Μαρ 2012, 20:38

Και πρώτον πρέπει να μάθω την Ιαπωνική Γλώσσα (τουλάχιστον 3 χρόνια) εφόσον τελειώσω το στρατιωτικό. Συν έχω δει πολλά anime και βλέπω όπου μου δίνουν πολιτισμικές πληροφορίες και πως είναι η Ιαπωνική καθημερινότητα. Πχ όταν μπαίνεις στο σπίτι σου ακόμα και ας είσαι μόνος λες "Ι'm home". Επίσεις ένα σχολικό έθιμο είναι όταν είναι στην τελευταία τάξη του Λυκείου τα κορίτσια παίρνουν το δεύτερο κουμπί από τις ποδιές των αγοριών όπου τους αρέσουν.
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Spoiler: show
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 18 Μαρ 2012, 21:00

pc_magas έγραψε:Και πρώτον πρέπει να μάθω την Ιαπωνική Γλώσσα (τουλάχιστον 3 χρόνια) εφόσον τελειώσω το στρατιωτικό. Συν έχω δει πολλά anime και βλέπω όπου μου δίνουν πολιτισμικές πληροφορίες και πως είναι η Ιαπωνική καθημερινότητα. Πχ όταν μπαίνεις στο σπίτι σου ακόμα και ας είσαι μόνος λες "Ι'm home". Επίσεις ένα σχολικό έθιμο είναι όταν είναι στην τελευταία τάξη του Λυκείου τα κορίτσια παίρνουν το δεύτερο κουμπί από τις ποδιές των αγοριών όπου τους αρέσουν.

Θα πας σε σχολειο να δεις ποια θα σου παρει το κουμπι για να δεις αν σε γουσταρει? :D

Τα ιαπωνικα οπως και τα κινεζικα ειναι δυσκολη γλωσσα επειδη σε εισαγουν σε ενα διαφορετικο αλφαβητο
αλλα δεν εχει τύπους που κλινονται αν θυμαμαι καλα.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό max mortimer47 » 19 Μαρ 2012, 13:50

pc_magas έγραψε:Και πρώτον πρέπει να μάθω την Ιαπωνική Γλώσσα (τουλάχιστον 3 χρόνια) εφόσον τελειώσω το στρατιωτικό. Συν έχω δει πολλά anime και βλέπω όπου μου δίνουν πολιτισμικές πληροφορίες και πως είναι η Ιαπωνική καθημερινότητα. Πχ όταν μπαίνεις στο σπίτι σου ακόμα και ας είσαι μόνος λες "Ι'm home". Επίσεις ένα σχολικό έθιμο είναι όταν είναι στην τελευταία τάξη του Λυκείου τα κορίτσια παίρνουν το δεύτερο κουμπί από τις ποδιές των αγοριών όπου τους αρέσουν.

Eδω να την μάθεις

http://www.youtube.com/user/MissHannahMinx

αντε τυχερε,έχεις και ωραια δασκάλα!!
Γνώσεις ⇛ Linux:μέτριο ┃ Προγραμματισμός:Python σε πολυ αρχικο σταδιο┃Αγγλικά:Καλά
Λειτουργικο ⇛Ubuntu 12.04 64 bit/Win 7 64 bit Home Premium
Προδιαγραφές⇛Laptop:┃Amd A4 3300 (1,9ghz-2,5ghz/2 cores)┃Ram 8GB DDR3 PC3 10600 (2x4GB)┃AMD Dual Graphics= APU 6480g (512 MB Vram shared from RAM) + AMD Radeon 6650 with 1gb Vram┃HDD 500 GB & SSD 128GB
Άβαταρ μέλους
max mortimer47
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 19 Μαρ 2012, 19:16

max mortimer47 έγραψε:

Eδω να την μάθεις

Φιλε για να μαθεις χρειαζεται προσοχη και αφοσοίωση.
Εσυ με τετοια δασκαλα που θα την ειχες την προσοχη σου???
Στα βιβλια???
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό max mortimer47 » 19 Μαρ 2012, 20:38

Star_Light έγραψε:
max mortimer47 έγραψε:

Eδω να την μάθεις

Φιλε για να μαθεις χρειαζεται προσοχη και αφοσοίωση.
Εσυ με τετοια δασκαλα που θα την ειχες την προσοχη σου???
Στα βιβλια???

doesnt matter,saw boobs
Γνώσεις ⇛ Linux:μέτριο ┃ Προγραμματισμός:Python σε πολυ αρχικο σταδιο┃Αγγλικά:Καλά
Λειτουργικο ⇛Ubuntu 12.04 64 bit/Win 7 64 bit Home Premium
Προδιαγραφές⇛Laptop:┃Amd A4 3300 (1,9ghz-2,5ghz/2 cores)┃Ram 8GB DDR3 PC3 10600 (2x4GB)┃AMD Dual Graphics= APU 6480g (512 MB Vram shared from RAM) + AMD Radeon 6650 with 1gb Vram┃HDD 500 GB & SSD 128GB
Άβαταρ μέλους
max mortimer47
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων