Καθότι θύμα με τη Σαντορίνη η απάντηση προφανής. Πάμε λοιπόν, Σαντορίνη μη γυναίκα ή Σαντορίνη με ανδροπαρέα ;
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit. Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Off topic: @pc_magas Και όμως η σωστή απάντηση είναι με ανδροπαρέα, αν πας με γυναίκα χάνεις τις χιλιάδες γυναίκες εκ των οποίων αρκετές περιμένουν ΕΣΕΝΑ ! !
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit. Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Τώρα αυτή είναι ερώτηση για flame ! ! ! Αθήνα ! Πίτα γύρο ή πίτα καλαμάκι (εμπνευσμένο από την εκ Θεσσαλονίκης άποψη ότι καλαμάκι είναι αυτό που πίνουμε).