Control panel συμβατό με ubuntu

...ρύθμιση - εγκατάσταση web server, mail server, ftp server, κλπ

Συντονιστές: the_eye, konnn

Control panel συμβατό με ubuntu

Δημοσίευσηαπό fuzzfree » 05 Ιούλ 2012, 15:06

Καλησπέρα παιδιά!

Ποιό web hosting control panel (free ή εμπορικό) προτείνετε με ubuntu, να είναι συμβατό και να μην υπάρχουν γενικά προβλήματα. To cp να έχει και κάποιες βασικές λειτουργίες για τους τελικούς χρήστες (domain clients). Διαχείριση dns+mail δε χρειάζεται (γίνονται hosting από εξωτερικές υπηρεσίες).

thank you!
fuzzfree
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Control panel συμβατό με ubuntu

Δημοσίευσηαπό Qdata » 05 Ιούλ 2012, 15:39

Εννοείς για στήσιμο κάποιου control panel σε κάποιο σύστημα Ubuntu; Δηλαδή σε κάποιο σύστημα Ubuntu που θα λειτουργεί και ως hoster.
Linux User: #530165
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit σε Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz
(Notebook) Προδιαγραφές ⇛ 2x Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz │ 1016MB │ HDA-Intel - HDA Intel -- USB-Audio - USB AUDIO│ 1024x600 pixels
Νέος στο Linux?Οδηγοί - How to - Tutorials
Qdata
powerTUX
powerTUX

IRC: dimos
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fuzzfree » 05 Ιούλ 2012, 15:41

Ναι, όπως είναι το cpanel, plesk κτλ. Απλά, δεν τα έχω δοκιμάσει όλα και δεν ξέρω τι είναι συμβατό με ubuntu κτλ... .

Ένας φίλος/εξ. συνεργάτης έχει πάρει server/vps με ubuntu και δεν έχει control panel.
fuzzfree
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Qdata » 05 Ιούλ 2012, 15:52

fuzzfree έγραψε:Ναι, όπως είναι το cpanel, plesk κτλ. Απλά, δεν τα έχω δοκιμάσει όλα και δεν ξέρω τι είναι συμβατό με ubuntu κτλ... .

Ένας φίλος/εξ. συνεργάτης έχει πάρει server/vps με ubuntu και δεν έχει control panel.

Ναι, σε VPS συνήθως δεν παρέχετε Control Panel με την επιλογή για προσθήκη domain κτλ(είναι control panel με άλλες επιλογές). Απλώς ξεκαθάρισέ μας το παρακάτω: Θέλεις να αγοράσεις VPS και να έχεις ένα control panel ώστε να διαχειρίζεσαι κάποια πράγματα στον server σου(τον VPS) ή θέλεις να έχεις ένα control panel για τους πελάτες σου σε κάποιο δικό σου server;
Linux User: #530165
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit σε Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz
(Notebook) Προδιαγραφές ⇛ 2x Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz │ 1016MB │ HDA-Intel - HDA Intel -- USB-Audio - USB AUDIO│ 1024x600 pixels
Νέος στο Linux?Οδηγοί - How to - Tutorials
Qdata
powerTUX
powerTUX

IRC: dimos
Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Διακομιστές / Εξυπηρετητές