Δεν με πειράζουν τα αρνητικά σχόλια. Αυτή ήταν η ιδέα μου για το διαγωνισμό, την οποία μάλιστα
είχα προεκφράσει στο forum πολύ πριν η Canonical ανακοινώσει το Showdown. Για εμένα, αυτό έλειπε από το Ubuntu, αυτό κάθησα και έγραψα. Πιστέψτε με, μου πήρε πολύ περισσότερο από δυο ώρες, μιας και δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει βιβλιοθήκες Gtk ποτέ. Ούτε βάσεις δεδομένων. Ποτέ όμως δεν εξέφρασα την άποψη ότι η δική μου εφαρμογή ήταν η καλύτερη του διαγωνισμού.
Όσον αφορά τις ψήφους, η ίδια η Canonical προέτρεψε τους χρήστες να κάνουν την καμπάνια της εφαρμογής τους. Οι περισσότερες ψήφοι μου προήλθαν από την κοινότητα και γύρω στις 5-6 από φίλους. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει κάτι παρόμοιο ή ακόμα και καλύτερο. Σχόλια που μιλάνε για proxies, ελληνικές και ορθόδοξες "αδελφότητες", απλά τα αγνοώ.
Το να μειώνεις ένα έργο ελεύθερου λογισμικού, επειδή θεωρείς το δικό σου καλύτερο,
είναι απαράδεκτη συμπεριφορά και δε συμβαδίζει με τις αρχές του ελεύθερου λογισμικού.
1. Ubuntu 14.04 trusty
2. Intel Core i7-3520M CPU @ 2.90GHz ‖ RAM 7892 MiB
3. Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] {i915}
4. eth0: Broadcom NetXtreme BCM57765 Gigabit Ethernet PCIe [14e4:16b4] (rev 10) ⋮ eth1: Broadcom BCM4331 802.11a/b/g/n [14e4:4331] (rev 02)