Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την προφύλαξη οθόνης σε Ubuntu 12.10;
Έχω πάει στις ρυθμίσεις συστήματος και επέλεξα να μην σβήνει ποτέ η οθόνη αλλά δεν λύνει το πρόβλημα ούτε βλέπω πουθενά επιλογές για προφύλαξη.
Καμιά ιδέα κανείς;
Συντονιστής: adem1

anapodos έγραψε:
Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την προφύλαξη οθόνης σε Ubuntu 12.10;
Έχω πάει στις ρυθμίσεις συστήματος και επέλεξα να μην σβήνει ποτέ η οθόνη αλλά δεν λύνει το πρόβλημα ούτε βλέπω πουθενά επιλογές για προφύλαξη.

anapodos έγραψε:Αυτό ενοούσα όταν έλεγα πως πήγα στις ρυθμίσεις συστήματος.
Δυστυχώς δεν λύθηκε το πρόβλημα.

eliasps έγραψε:
Επιβεβαιώνω την απάντηση του fkol k4.
Kαι εγώ έχω ρυθμίσει τον υπολογιστή κατάλληλα ώστε να μην κλειδώνει και να μην σβήνει η οθόνη ποτέ, αλλά παρόλα αυτά η οθόνη σβήνει, ακόμα και στα videos.
Η λύση είναι με το caffeine.

Learner έγραψε:Το έχετε δοκιμάσει στα σίγουρα το caffeine και δουλεύει σωστά ; Διότι βλέπωLaunchpad bug: #1067815 που επηρεάζει κάποιους. Δεν δουλεύει ούτε το caffeine λένε.

Learner έγραψε:eliasps έγραψε:
Επιβεβαιώνω την απάντηση του fkol k4.
Kαι εγώ έχω ρυθμίσει τον υπολογιστή κατάλληλα ώστε να μην κλειδώνει και να μην σβήνει η οθόνη ποτέ, αλλά παρόλα αυτά η οθόνη σβήνει, ακόμα και στα videos.
Η λύση είναι με το caffeine.
Το έχετε δοκιμάσει στα σίγουρα το caffeine και δουλεύει σωστά ; Διότι βλέπωLaunchpad bug: #1067815 που επηρεάζει κάποιους. Δεν δουλεύει ούτε το caffeine λένε.
anapodos κοίτα και την 5η απάντηση σε αυτό τοLaunchpad bug: #1062166 μήπως σε βοηθήσει.

Learner έγραψε:anapodos κοίτα και την 5η απάντηση σε αυτό τοLaunchpad bug: #1062166 μήπως σε βοηθήσει.

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization