Συντονιστής: adem1
Θα προσπαθήσω να το κάνω.dim459 έγραψε:Θα σου πρότεινα πριν κάνεις εγκατάσταση να απενεργοποιήσεις το secure boot, ίσως δεν είναι απαραίτητο, πχ στο δικό μου laptop προχωρούσε και με το secure boot ενεργοποιημένο.
Δεν έχω παρατηρήσει να μην κλείνουν πλήρως. Τι εννοείς; Δεν το έχω ξανακούσει!dim459 έγραψε:Πριν ξεκινήσεις βεβαιώσου ότι έχεις τερματίσει πλήρως τα windows και όχι αυτόν τον ιδιόρρυθμο τερματισμό που κάνουν τα 8
Τα windows θα τα χρησιμοποιώ ελάχιστα, γι' αυτό τους δίνω πολύ λιγότερο χώρο. Επίσης, μια ερώτηση: Το ntfs δεν είναι ευάλωτο σε ιούς; Ή επειδή είναι σε άλλο partition από τα windows δεν κινδυνεύει;matthew έγραψε:Εφόσον έχεις μπόλικο χώρο στο δίσκο κράτησε μια κατάτμηση 100 Gb πχ για τα windows & άλλα τόσα για το ubuntu και τα υπόλοιπα 800 GB περίπου άσε ένα partition σε ntfs σαν αποθήκη αρχείων κοινή & για τα 2 λειτουργικά.
Ναι ... για πείτε μου και γι' αυτό.madvinegar έγραψε:Dim εχει διπλά γραφικά (intel+nvidia) οπότε θα πρεπει να τσεκάρει και τον οδηγο του bubblebee.
Μίλτος έγραψε: Τα windows θα τα χρησιμοποιώ ελάχιστα, γι' αυτό τους δίνω πολύ λιγότερο χώρο. Επίσης, μια ερώτηση: Το ntfs δεν είναι ευάλωτο σε ιούς; Ή επειδή είναι σε άλλο partition από τα windows δεν κινδυνεύει;
Μίλτος έγραψε: Δεν έχω παρατηρήσει να μην κλείνουν πλήρως. Τι εννοείς; Δεν το έχω ξανακούσει!
Μίλτος έγραψε:
Ερώτηση 6: Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε τις κατατμήσεις των windows. Στο "Τύπος" έχουν πιάσει 5 κατατμήσεις ως "Βασικός", όπου βλέπουμε τις 2 πρώτες κατατμήσεις να αποτελούνται από λίγα MB (400 και 250) και να είναι 100% ελεύθερες ... τι είναι αυτό; Επίσης βλέπουμε το "RECOVERY" να υπάρχει 2 φορές (και να πιάνει 2 θέσεις Βασικής) ενώ από κάτω, στο σχεδιάγραμμα υπάρχει μία φορά! Τι κάνω τώρα; Με το σκεπτικό ότι το σύστημα αφήνει μόνο 5 κατατμήσεις βασικές.
Μίλτος έγραψε:Ερώτηση 6: Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε τις κατατμήσεις των windows. Στο "Τύπος" έχουν πιάσει 5 κατατμήσεις ως "Βασικός", όπου βλέπουμε τις 2 πρώτες κατατμήσεις να αποτελούνται από λίγα MB (400 και 250) και να είναι 100% ελεύθερες ... τι είναι αυτό; Επίσης βλέπουμε το "RECOVERY" να υπάρχει 2 φορές (και να πιάνει 2 θέσεις Βασικής) ενώ από κάτω, στο σχεδιάγραμμα υπάρχει μία φορά! Τι κάνω τώρα; Με το σκεπτικό ότι το σύστημα αφήνει μόνο 5 κατατμήσεις βασικές.![]()
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.