Συντονιστής: the_eye
mathiou έγραψε:Καλησπέρα..... Θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποιος browser για το internet εκτός απο το Modzilla firefox που μπορώ να χρησιμοποιήσω στο ubuntu......
Babis_ECE έγραψε:Επίσης υπάρχει ο Chrome, ο browser της Google.
panagiotis20 έγραψε:Babis_ECE έγραψε:Επίσης υπάρχει ο Chrome, ο browser της Google.
Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να το παίξω έξυπνος αλλά ενημερωτικά ο Chrome δεν έχει κυκλοφορήσει για Unix συστήματα .......ακόμα![]()
έγραψε:Τhnx για την ενημέρωση, δεν το γνώριζα, απλά ήξερα ότι υπάρχει και τον είχα λειτουργήσει σε WIndows...!
Από τότε που έβαλα Firefox πριν μερικά χρόνια, δεν ξανάλλαξα, ούτε καν έψαξα για άλλον browser. Είναι ο καλύτερος για μένα
panagiotis20 έγραψε:έγραψε:Τhnx για την ενημέρωση, δεν το γνώριζα, απλά ήξερα ότι υπάρχει και τον είχα λειτουργήσει σε WIndows...!
Από τότε που έβαλα Firefox πριν μερικά χρόνια, δεν ξανάλλαξα, ούτε καν έψαξα για άλλον browser. Είναι ο καλύτερος για μένα
Δεν έγινε και τίποτα![]()
Εγώ νομίζω όταν κυκλοφορήσει ο chrome για Unix ότι θα κάνει θραύση σε νέους χρήστες και σε παλιούς που απλά θέλουν ένα σύστημα που απλά να δουλεύει, χωρίς να θέλει παραμετροποίηση.... Αν και δεν τον χρησιμοποιώ τώρα, μπορώ να πω ότι με μία δοκιμή που του είχα κάνει με κατέκτησε.... Ελπήζω να βγεί το ίδιο καλός και για Unix.
linuxman έγραψε:
Καλό είναι να βγει , απλά να μην κάνουνε την ίδια πατάτα όπως με την Picasa under wine πάλη , γιατί είναι απλά απαράδεκτο έτσι θα είναι .
να βγει άλλα native linux version .