| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

Cygnus έγραψε:Εκτός του user defined μου δείχνει τον υπολογιστή μου δλδ. Otto-PC. Και έτσι το έκανα...

bullgr έγραψε:Δεν ξέρω... Εγώ και στο προηγούμενο router που είχα και σε αυτό το port forwading το παίζω στα δάκτυλα. Και απ' ότι βλέπω δεν είσαι αδαής. Έχεις γνώσεις. Κάτι παράξενο παίζεται.
Πάντως δεν πρέπει να καταφεύγει κάποιος στις εύκολες λύσεις χρησιμοποιώντας UPnP ή αφήνοντας το iptables όπως έχει με την εγκατάσταση του ubuntu ανοικτό.
Γιατί εντάξει, θα δουλεύουν όλα, θα συνδέεσαι σε όποια πόρτα θέλεις αλλά θα είσαι "τρυπητήρι"
Εντάξει, είπαμε το linux είναι βράχος, είναι κτήνος, είναι απρόσβλητο (τουλάχιστον πολύ λιγότερο από τα winblows) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αφήνουμε όλα ανοικτά.
Ψάξτο, παιδεύσου να βρεις λύση, κάνε αναβάθμιση του firmware, στη χειρότερη περίπτωση δοκίμασε και κανένα άλλο router αλλά σε καμία περίπτωση μην καταφεύγεις στη εύκολη λύση αφήνοντας τα όλα ανοικτά...
econlab@econlab29:~$ sudo nmap -P0 -sS my IP
Starting Nmap 4.53 ( http://insecure.org ) at 2008-08-21 19:20 EEST
Interesting ports on my IP:
Not shown: 1713 closed ports
PORT STATE SERVICE
22/tcp open ssh
MAC Address: xx:xx:xx:xx:xx:xx (3 Com)
Nmap done: 1 IP address (1 host up) scanned in 0.541 seconds
econlab@econlab29:~$