ΤΗν γνώμη σας παρακαλώ.

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

ΤΗν γνώμη σας παρακαλώ.

Δημοσίευσηαπό Kabamaru22 » 24 Δεκ 2009, 00:41

Καλησπέρα σας.Με λίγη έρευνα στο διαδίκτυο περί προγραμματισμών κτλ βρήκα ότι υπάρχουν κάποιες κατηγορίες ecdl όπως:
ecdl image maker,ecdl web starter,web development και μερικά άλλα.
Συγκεκρημένα ψήνομαι για το webstarter(web design).Διδάσκονται dreamweaver,html,php και μερικά άλλα.Ο χρόνος μαθημάτων είναι 30 ώρες (σε πέντε εβδομάδες).Σε μια σχολή που ρώτησα το κόστοσ ειναι 540 ευρώ,απεριοριστη πρακτική εξασκηση στα εργαστήρια,εκπτωτικά κουπόνια για αγορες υπολογιστή (ή γενικά εξοπλισμού),δωρεάν εκμάθηση τυφλού συστήματος.Βέβαια στν συγκεκρημένη δεν θα πάω επειδή είναι πολύ μακρυά απο το σπίτι μου.
Τι λέτε?Αξίζει?
Γνώσεις ⇛ Linux: Άσχετος στην κυριολεξία ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 32bit
Προδιαγραφές ⇛ ???│2 GB DDR2 memory│256MB NVIDIA(R) GeForce(R) Go 7200│160GB 5400RPM SATA Hard Drive│15.4″ WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800)
laptop ⇛ HP Pavillion DV6000
Άβαταρ μέλους
Kabamaru22
dudeTUX
dudeTUX

IRC: kabamaru22
Εκτύπωση

Re: ΤΗν γνώμη σας παρακαλώ.

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 24 Δεκ 2009, 01:37

@Kabamaru22
Δεν αξίζει εκτός και αν κυνηγάς μόρια για το δημόσιο ...
Mε 540 ευρώ μπορείς να πάρεις αρκετά πάρα πάρα πολύ καλά βιβλία
που θα σου είναι εφόδιο ανεκτίμητο.... αλλά μπορείς και να μην δώσεις φράγκο για αρχή
Για web design ξεκίνα εδώ
http://www.w3schools.com/
εδώ
http://www.w3.org/
και μετά από εδώ
http://www.google.gr/

και όταν έχεις προχωρήσει με τα βασικά πάρε
ένα βιβλίο της προκοπής (~ 50 - 90 euro )
Φιλικά :)
Σημείωση:
Αν ντε και καλά θες πιστοποίηση ψάξε για ict
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Kabamaru22 » 24 Δεκ 2009, 01:57

Και γώ έτσι το σκέφτηκα sokoban.Ότι με τόσα λεφτά θα μπορούσα να πάρω βιβλία και να επισκευάσω τον desktop μου ώστε να σηκώνουν adobe προγραμματα.Γι αυτό ζήτησα και την γνώμη σας.
Αυτό που έχω αντιληφθεί για τις δουλειές που έχουν να κάνουν με πληροφορική είναι ότι δεν παίζει ρόλο ότι πτυχίο κι αν έχεις(εαν έχεις) και δεν ενδιαφέρει και τον εργοδότη.Διότι πολύ απλά σε βάζει να του κάνεις στο pc ότι σου ζητήσει κι αν το κάνεις σε παίρνει κι ας έχεις τελειώσει δημοτικό που λέει ο λόγος.Πάντως στην αγορά εργασίας βλέπω απλά να ζητάνε γνώσεις και όχι πτυχία.
Ισχύει?Έχω ελπίδες? :roll:
Γνώσεις ⇛ Linux: Άσχετος στην κυριολεξία ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 32bit
Προδιαγραφές ⇛ ???│2 GB DDR2 memory│256MB NVIDIA(R) GeForce(R) Go 7200│160GB 5400RPM SATA Hard Drive│15.4″ WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800)
laptop ⇛ HP Pavillion DV6000
Άβαταρ μέλους
Kabamaru22
dudeTUX
dudeTUX

IRC: kabamaru22
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 24 Δεκ 2009, 02:25

@Kabamaru22
Ισχύει αλλά θα πρέπει να μπορείς το αποδείξεις
Νομίζω είναι προφανές ότι έχεις ελπίδες
Σημείωση:
ένα χαρτί και πάνω... καλά είναι την σύγχρονη εποχή με το χαρτομάνι πάντως...
Για περισσότερες πληροφορίες ρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό
εγώ δεν μπορώ να σου πω τίποτα
Εσύ αποφασίζεις ;)
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί ανέμων